Harta site-ului
Ajutor
In atentia tinerilor antreprenori !!!
In atentia tinerilor antreprenori !!!

Înregistrează-te ACUM la cel de-al Seed Forum Pitch Training desfăşurat în Moldova!

La data de 7 octombrie 2015 va avea loc cel de-al doilea Pitch Training în cadrul căruia participanţii vor fi instruiţi intensiv la diferite module în vederea fortificării capacităţilor de prezentare a ideilor şi impulsionării capacităţii de atragere a investitorilor interesaţi, ajutînd tinerii antreprenori inovatori să reuşească în afaceri.

Ulterior, companiile selectate vor prezenta potenţialilor investitori ideilor lor de afaceri la evenimentul Seed Forum, desfăşurat în Chişinău în data de 9 noiembrie 2015.

Seed Forum este o reţea globală ce prezintă companiile nou create investitorilor din peste 40 ţări. Procesul Seed Forum facilitează activitatea de match-making între companiile cu potenţial de creştere în căutare de finanţare şi investitorii cointeresaţi în noi oportunităţi de investiţii cu randament înalt.

Grup ţintă: tineri şi companii cu idei inovative şi creative cointeresate într-un potenţial investitor. Nu există restricţii/orientare într-un sector anumit.

 Locul desfăşurării: sediul ODIMM, Chişinău, str. S.Lazo 48, et. 3, of 305.

Limba de comunicare: engleza

Pentru înregistrare la eveniment sau detalii, persoana de contact: Tatiana Eremciuc, tel: 022 22 45 16 sau să expediaţi un mesaj la adresa de e-mail: t.eremciuc@odimm.md
Data limită de înregistrare: 22 septembrie 2015!

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

In atentia tinerilor antreprenori !!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta