Harta site-ului
Ajutor
În atenţia agenţilor economici din raionul Dubăsari
În atenţia agenţilor economici din raionul Dubăsari

Direcţiei Dezvoltare Economică, Investiţii şi Relaţii Transfrontaliere aduce la cunoştinţă că în perioada 25-26 iunie 2014, Asociaţia Euroregiunea Siret-Prut-Nistru (AESPN) va organiza Forumul Economic Transfrontalier ediţia a II-a, eveniment la care se planifică participarea unor personalităţi politice, factori decizionali şi oameni de afaceri din România, Republica Moldova, Ucraina , Europa de Vest şi Spaţiul CSI.


Deschiderea oficială a forumului va avea loc pe data de 25 iunie 2014, ora 10.00 la complexul Lido din Municipiul Bălţi. În intervalul orar 13.00-18.00 conform agendei evenimentului vor avea loc relaţionări business-to-business ale participanţilor din mediul de afaceri în vederea creării de noi parteneriate şi identificării de oportunităţi comerciale.


Pentru agenţii economici care doresc să participe personal la Forumul Economic şi să fie promovaţi în materialele publicate ulterior de către AESPN taxa de participare este de 700 MDL.


Totodată există posibilitatea ca întreprinzătorii din raion să fie reprezentaţi în comun cu Consiliul raional Dubăsari pe un stand dedicat. Pentru aceasta agenţii economici sunt rugaţi să prezinte informaţia promoţională disponibilă (pliante, broşuri, cărţi de vizită, etc.) pînă la data de 19 iunie 2014 în adresa Direcţiei Dezvoltare Economică, Investiţii şi Relaţii Transfrontaliere din cadrul Consiliului raional, s. Coşniţa, str. Păcii 70, et. 3.


Informaţii de contact:

  • Consiliul raional Dubăsari -  Tel.(+373) 24844746, e-mail: economcrd@yahoo.com
  • Asociaţia Euroregiunea Siret-Prut-Nistru – Tel.(+040) 232211699, e-mail: andreihincu@gmail.com

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

În atenţia agenţilor economici din raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta