Harta site-ului
Ajutor
În atenţia agenţilor economici
În atenţia agenţilor economici

 Stimaţi Antreprenori, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în colaborare cu Agenția Economică a Ambasadei Republicii Populare Chineze în Republica Moldova vă invită la prezentarea Expoziției bianuale de import și export din China "Canton Fair", ediția a 114. Prezentarea va avea loc pe data de 08 iulie 2013  (luni), înregistrarea participanților începând cu orele 13.30 și prezentarea începând cu orele 14.00, în incinta hotelului "Leogrand Convention Center", Chisinau, Str. Mitropolitul Varlaam, 77, intrarea din str. Vlaicu Pârcălab. Programul include prezentarea materialelor informaționale despre Expoziția "Canton Fair" și coffee-break.  

 Expoziția "Canton Fair" este unul din cele mai mari evenimente de acest gen din Asia, în cadrul căruia vă puteți familiariza cu întreaga gamă de produse de export și import din China. Târgul se desfășoară de două ori pe an, în luna aprilie și în octombrie. Pe parcursul ultimilor ani, ea a devenit un barometru a comerțului exterior, aici fiind expuse aproximativ 150.000 de tipuri de produse. În anul 2012 la eveniment au participat peste 24.746 de expozanți și a fost vizitată de mai mult de 200.000 de persoane din peste 180 de țări, costul contractelor încheiate estimându-se la suma de 36 mlrd. USD.

 Canton Fair" oferă posibilitatea de a stabili relații de parteneriat între reprezentanții comunității de afaceri din RM și China, studierea produselor inovative, de a  vedea și evalua amploarea producției chineze, de a studia piața chineză. Astfel fiecare antreprenor va găsi ceva nou și util pentru activitatea sa.

 Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la prezentare la nr. de telefoane: (37322) 23-84-10, 07/24/21, 21-14-42 sau prin e-mail: expo@chamber.md; Intrarea este libera.


                                                                                                                                                                      

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

În atenţia agenţilor economici - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta