Harta site-ului
Ajutor
ÎN AŞTEPTAREA LUCRĂRILOR AGRICOLE
ÎN AŞTEPTAREA LUCRĂRILOR AGRICOLE

 
Suntem în plinul iernii, însă agricultorii fac planurile privitor la rentabilitatea producerii producţiei agricole în anul curent. O astfel de întrunire cu circa 80 la număr de agenţi economici din sectorul agrar a raioanelor Dubăsari şi Criuleni a avut loc pe data de 24.01.2017 în or.Criuleni.
            Compania „BioProtect” SRL, care oferă o gamă largă de tehnologii în cultivarea culturilor agricole, în persoana reprezentantului dl. Leonid Meizer, care într-o formă foarte înţeleasă şi de interes a descris aspectele obţinerii recoltei garantate- prognozate prin aplicarea şi respectarea tehnologiilor propuse de Companie.
Au fost analizaţi factorii care afectează obţinerea roadei prognozate şi de care în procesul tehnologic se neglijează. Au avut loc discuţii şi schimbări de opinii între producătorii participanţi.
            Reprezentantul - „Agroforţa”, a relatat despre  multiplele sisteme de irigare care sunt folosite în Izrail, precum a proiectelor avantajoase de creditare întru susţinerea sectorului agrar pe anul curent.
            Deasemenea un mare interes a fost la prezentarea de către reprezentanţii companiilor „Pioneer”, „Saaten Union”, „MTI” a productivităţii potenţialului de ghibrizi de porumb şi floarea soarelui.
 Participanţii au fost satisfăcuţi de această întrunire, prin interesul de a colabora cu aceste propuneri expuse.
 

Tatiana BULAT,
specialist principal a Direcţiei agricultură şi cadastru
         
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

ÎN AŞTEPTAREA LUCRĂRILOR AGRICOLE - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta