Harta site-ului
Ajutor
Implementarea Sistemului de Management Energetic în cadrul proiectului „Sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Holercani” din s. Holercani, raionul Dubăsari”
Implementarea Sistemului de Management Energetic în cadrul proiectului „Sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Holercani” din s. Holercani, raionul Dubăsari”

La data de 21.02.2020, în incinta Liceului Teoretic Holercani a avut loc atelierul de lucru nr. 3 cu echipa de management energetic privind identificarea oportunităților de economisire a energiei. La eveniment au participat membrii echipei de management energetic, elevi, managerul de proiect.
În cadrul ședinței au fost prezentate rezultatele analizei consumului de energie pentru anul 2019, la Liceului Teoretic  Holercani de către dl Ion Muntean, expert GFA/GIZ asistat de dna Ana Porubin, managerul energetic al Liceului Teoretic  Holercani.
Astfel, în cadrul atelierului au fost trasate următoarele obiective: 1. Însușirea metodelor de analiză a datelor privind consumul de energie și apă; 2. Identificarea oportunităților de economisire a energiei.
Totodată, au fost stabilitete şi rezultatele  așteptate în urma atelierului de lucru: 1. Managerul energetic va  opera cu instrumentele de analiză a datelor privind consumul de energie; 2. Va întocmi lista utilizatorilor de energie definitivată; 2.1 Lista persoanelor cu impact semnificativ asupra consumului de energie elaborată; 2.2 Lista cu oportunități de economisire a energiei elaborată; 3. Managerul energetic va cunoaște cum se elaborează Planul de management energetic.
Planul de Management energetic este un instrument, care permite personalului de conducere, personalului didactic, a celui auxiliar, copiilor/elevilor, dar şi a părinţilor şi cetăţenilor din localitatea respectivă, să identifice  unele idei de îmbunătățire a performanței energetice, sau oportunități de economisire a energiei.
Zinovia SÎREŢANU,şef-adjunct
Direcția construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Implementarea Sistemului de Management Energetic în cadrul proiectului „Sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Holercani” din s. Holercani, raionul Dubăsari” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta