Harta site-ului
Ajutor
Implementarea reușită a Programului de reparație a drumurilor din raion prin mobilizarea eforturilor dintre autoritățile publice locale de nivelul II și nivelul I
Implementarea reușită a Programului de reparație a drumurilor din raion prin mobilizarea eforturilor dintre autoritățile publice locale de nivelul II și nivelul I

Pe parcursul lunii iulie și august, anul curent, pe întreg teritoriul raionului Dubăsări s-au desfășurat lucrări de reparaţie curentă şi periodică a drumurilor publice locale de interes raional conform Programului raional de întreţinere a drumurilor pentru perioada anului 2023.
Mersul şi volumul lucrărilor efectuate, de implementare a Programului, sunt coordonate şi monitorizate permanent de către Preşedintele raionului dl Grigore Filipov, Vicepreşedintele raionului dl Oleg Soltan de comun cu specialiştii Direcţiei construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului, responsabilul tehnic şi dirigintele de şantier al companiei executoare S.A. „Drumuri Criuleni”, șef de sector dl Victor Zinenco.
Astăzi 5 septembrie curent, conducerea raionului s-a deplasat în satul Cocieri, unde la moment au loc lucrări de reparație capitală a unei porțiuni de drum de 175 de metri lineari pe sectorul drumului L423 Dubăsari – Cocieri- Roghi (sectorul Cocieri).
Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore Filipov, de comun cu Vicepreședintele raionului, dl Oleg Soltan și specialistul principal din cadrul Secției construcție, gospodărie comunală dl Iurie Isacov au inspectat terenul și au discutat despre mersul și volumul lucrărilor, dificultățile apărute în proces de execuție și soluțiile de executare a lucrărilor propuse.
Prezenți în cadrul întrunirii date consilierii raionali și locali dl Ștefan Driga, dl Vasile Nirca și dl Valeriu Driga, au menționat că aceste lucrări de reparație a porțiunii date de drum sunt necesare pentru asigurarea securităţii și siguranței circulaţiei rutiere, un element foarte important pentru toate localitățile din raion, or aleșii locali acționează în interesul cetățenilor.
Totodată în cadrul vizitei date s-a discutat posibilitatea extinderii reparației drumului în preajma obiectelor de menire socială din apropierea Oficiul Poștal, Farmacia, Sectorul de Poliție din comuna Cocieri.
În urma vizitei de lucru, s-a constatat, că lucrările se execută conform graficului stabilit în cadrul procedurii de achiziție și s-a menționat că pentru implementarea reușită a Programului de reparație a drumurilor din raion se impune o conlucrare eficientă și mobilizarea eforturilor dintre autoritățile publice locale de nivelul I, nivelul II și antreprenor.
 
Tatiana GHERB,
Specialist principal

  

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Implementarea reușită a Programului de reparație a drumurilor din raion prin mobilizarea eforturilor dintre autoritățile publice locale de nivelul II și nivelul I - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta