Harta site-ului
Ajutor
Îmbunătăţirea condiţiilor de educaţie
Îmbunătăţirea condiţiilor de educaţie

Recent Fondul de Investiţii Sociale din Moldova (FISM) a anunţat concurs în vederea renovării/construcţiei blocurilor sanitare interioare în circa 50 de grădiniţe şi şcoli-grădiniţe din republica. Participanţii la concurs vor putea pretinde la obţinerea unui mini-grant de pînă la 10,000 SUA. Contribuţia comunităţii va fi de cel puţin 20% din mărimea mini-grantului solicitat.

În acest context Direcţia dezvoltare economica investiţii şi relaţii transfrontaliere în comun cu Centru de resurse şi gestionarea investiţiilor a informat primăriile despre posibilităţile de obţinerea grantului, în urma căruia primăriile au înaintat scrisori de intenţie către Fondul de Investiţii Sociale din Moldova.

Ca rezultat la data de 21 iunie 2012, ora 10,00 în incinta Consiliul raional Ialoveni (et. 2 sala mică )se va desfăşura seminarul zonal de instruire " Îmbunătăţirea condiţiilor de educaţiea copiilor din mediul rural prin renovarea blocurilor sanitare "unde urmează să participe următoarele localităţi: Coşniţa, Pohrebea, Holercani.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Îmbunătăţirea condiţiilor de educaţie - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta