Harta site-ului
Ajutor
Hora satului reÎnvie!!!
Hora satului reÎnvie!!!

Duminică, 03.06.2018, la muzeul satului Molovata Nouă, toată lumea a venit la HORĂ! 
A fost o sărbătoare minunată, unde au fost invitate colective folclorice din satele raionului Dubăsari: "Doruri Nistrene"- Molovata, "Izvoraș"- Roghi, "Corjoveanca"- Corjevo și "Nistrencele" satul Goian.
O sărbătoare mare a fost și pentru copii, pentru care au fost instalate topogane, s-au petrecut jocuri distractive cu multe cadouri, vată dulce, înghețată și multă distracție.
Totodată, a fost și deschiderea sezonului sportiv, cu minifotbal unde au concurat trei echipe: Inspectoratul de Poliție Dubăsari, Unitatea Militară platoul Cocieri și echipa satului Molovata Nouă. 
O frumoasă surpriză am avut de la preotul satului, părintele Andrian, care a găsit timp pentru a sfinți muzeul în această zi frumoasă. Mulțumim din suflet!
Am avut parte încă de un oaspete drag nouă, o persoană, care mereu ne este alături și cu un sprijin și cu un cuvânt bun, doamna vicepreședinte a raionului Dubăsari Maria Jimbei. Vă mulțumim, doamna noastră, că ați găsit timp pentru noi să ne fiți alături întotdeauna! 
Nu era să fie așa sărbătoare minunată fără mâna tare de gospodar a primarului nostru Gazea Oleg. Domnule primar, cu toată stima și respectul vă mulțumim mult pentru lucrul care îl faceți și pentru echipa noastră pe care o conduceți cu multă înțelepciune și răbdare!
În această duminică a venit satul în ospeție la muzeu... să mai schimbe o vorbă, să danseze o horă, să se vadă cu rude și cumătri, cu care nu s-au mai văzut și nu au comunicat de multă vreme...
Alexandra BEȘLEAGA, 
Muzeul Molovata Nouă
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Hora satului reÎnvie!!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta