Harta site-ului
Ajutor
Hai în rîndurile voluntarilor
Hai în rîndurile voluntarilor

 În cadrul proiectului „Promovarea activităţilor de voluntariat în rîndul tinerilor” ce a avut loc în perioada 19-26 octombrie 2014 s-a mobilizat şi societatea din r.Dubăsari, inclusiv elevii şi profesorii din instituţiile preuniversitare. Conform unui plan de acţiuni stabilit de managerul şi directorul adjunct pentru educaţie în fiecare instituţie, elevii şi diriginţii au realizat următoarele activităţi:

- Ore de dirigenţie „Săptămîna Naţională a Voluntariatului” , „Prevenirea traficului de fiinţe umane”

-Acţiuni de caritate şi binefacere „În ajutor bătrînilor” organizate de instituţiile: L.T „Vlad Ioviţă” Cocieri, L.T.„Ştefan cel Mare” Molovata, L.T.Holercani - cărora li s-au pus la dispoziţie: fructe, legume, paste făinoase, detergenţi, dulciuri ş.a.

-Vizionări de filme „Hai în gaşca voluntarilor” şi discuţii la masa rotundă, organizate în gimn. Pîrîta şi L.T.Doroţcaia.

-Acţiuni de salubrizare atît în curtea instituţiilor, cît şi în teritoriile adiacente, drumuri, parcuri, fîntîni etc.

-Seminare cu elevii din clasele a IX-XII-a în L.T.„Ion Creangă”, L.T. „Mihai Eminescu”, L.T.Holercani cu tematica „Prevenirea traficului de fiinţe umane”, organizat de ONG –ul „La Strada”

        În acest context putem concluziona că scopul propus în r.Dubăsari - prin voluntariat aduc o schimbăre în societate, a fost realizat cu succes.

 

N. Rozneriţa, şef CM DÎTS

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Hai în rîndurile voluntarilor - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta