Harta site-ului
Ajutor
Grupul de lucru privind construcția terenului sportiv de la Gimnaziul Oxentea, întrunit în ședință
Grupul de lucru privind construcția terenului sportiv de la Gimnaziul Oxentea, întrunit în ședință

Grupul de lucru privind implementarea unui  proiect investiţional în instituţia publică, a cărui fondator este Consiliul raional Dubăsari s-a întrunit, la data de 22 decembrie în ședință.
Dat fiind faptul că la data de 21 decembrie, vicepreședintele raionului Dubăsari dl Dmitri POPA  a convocat o ședință de lucru pentru a se familiariza cu situația proiectului de construcție a unui teren de tenis în aer liber la Gimnaziul Oxentea, a fost emisă dispozița președintelui raionului cu privire la instituirea grupului de lucru în vederea implementării acestui proiect investițional.
Inițiativa acestui proiect care aparține unui agent economic este coordonată și susținută de administrația gimnaziului, conducerea raionului Dubăsari și administrația publică locală, care analizează acum posibilitatea сonstruсției terenului de tenis pe teritoriul instituției de învățământ.
Astfel, grupul de lucru, condus de către vicepreședintele raionului dl Dmitri POPA s-a întrunit la fața locului cu consilieri raionali, consilieri locali pentru a examina toate circumstanțele pentru asigurarea parteneriatului favorabil în interesul locuitorilor raionului Dubăsari.
Amintim că, proiectul dat va fi finanțat în totalmente de către agentul economic din localitate care a și venit cu inițiativa dată. Costul proiectului se estimează la circa 1 milion de lei și după finisarea construcției va fi dat în gestiunea gimnaziului Oxentea.
Grupul de lucru își va desfășura activitatea în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, va stabili condițiile de gestionare a bunului realizat și va veni cu propuneri concrete la elaborarea acordului de parteneriat. Printre acțiunile principale ce urmează a fi întreprinse sunt realizarea acordului de parteneriat, ce va avea stipulat expres transmiterea la balanța Gimnaziului a acestui teren, crearea unui Regulament cadru de utilizare a terenului de tenis după darea în exploatare, unde Gimnaziul va oferi spre utilizare benefeciarilor săi, în zile și ore anumite acest teren.
Consiliul raional Dubăsari va analiza posibilitatea includerii în gestiune a activității la Școala sportivă și crearea unei poziții de antrenor în perspectivă.
 
Tatiana GHERB,
specialist principal

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Grupul de lucru privind construcția terenului sportiv de la Gimnaziul Oxentea, întrunit în ședință - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta