Harta site-ului
Ajutor
Grigore POLICINSCHI: „Sunt binevenite adunările comune ale autorităţilor publice raionale, locale şi locuitorii din teritoriu”
Grigore POLICINSCHI: „Sunt binevenite adunările comune ale autorităţilor publice raionale, locale şi locuitorii din teritoriu”

Administraţia publică locală din satul Oxentea, primar dl Valeriu RUSU a organizat duminică, 9 decembrie, o adunare comună a administraţiei publice locale cu locuitorii satului pentru prezentarea informaţiei despre activităţile realizate pe parcursul a doi ani de activitate. În cadrul întrunirii la invitaţia primarului a participat şi preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI. Necătînd la faptul că a fost zi de odihnă, dl preşedinte a fost alături de oxenteni  în vederea susţinerii administraţiei locale şi informării despre problemele şi solicitările locuitorilor.
La rîndul său, Preşedintele raionului dl Grigore POLICINSCHI a mulţumit pentru invitaţia de participarea la întrunirea respectivă, menţionînd totodată despre beneficiul acestor întruniri, deoarece oferă posibilitatea de a discuta problemele actuale în comun. Pe parcursul a patru ore de discuţii sătenii au avut posibilitatea să abordeze diverse chestiuni la care doresc să afle răspunsuri.
Locuitorii au adresat întrebări legate de activitatea instituţiilor de învăţămînt în legătură cu noua reformă implementată în acest domeniu; obligarea cetăţenilor de a achita datorii impunătoare faţă de Agenţia de asigurare în medicină; deplasarea maşinilor de tonaj mare pe traseul local; repartizarea locurilor de pămînt pentru construcţia caselor individuale de locuit tinerilor familii.
Totodată, domnul preşedinte a menţionat despre necesitatea stabilirii şi menţinerii unei relaţii de conlucrare dintre cetăţeni, agenţii economici şi primărie întru dezvoltarea sectorului agricol, deoarece cele mai bune rezultate au fost înregistrate anume în teritoriul dat; promovarea politicilor de tineret prin crearea noilor locuri de muncă, amenajarea locurilor de sport, odihnă şi creaţie; asigurarea asistenţei medicale şi cea socială; amenajarea localităţii.
Avînd în vedere că suntem la finele anului, desigur că domnul preşedinte al raionului a adus un mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorilor sfinte de Crăciun şi An Nou, dorindu-le ca Noul An 2013 să aducă mai multă pace, linişte şi înţelegere în sufletele tuturor, bunăstare şi noi succese în dezvoltarea localităţii Oxentea şi a raionului în general.

      

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Grigore POLICINSCHI: „Sunt binevenite adunările comune ale autorităţilor publice raionale, locale şi locuitorii din teritoriu” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta