Harta site-ului
Ajutor
Grigore POLICINSCHI – noul vicepreşedinte al Camerei Regiunilor din cadrul CPLRE
Grigore POLICINSCHI – noul vicepreşedinte al Camerei Regiunilor din cadrul CPLRE

După cum am promis anterior, am revenit cu noi detalii despre mersul lucrărilor celei de-a 22 Sesiune a Congresului Autorităţilor Publice Locale şi Regionale pe lîngă Consiliul Europei, la care participă şi Preşedintele raionului domnul Grigore POLICINSCHI.

Astăzi, în cadrul şedinţei Congresului, la iniţiativa şi cu susţinerea în unanimitate a membrilor Grupului Socialiştilor, în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Regiunilor a fost ales un membru al delegaţiei Republicii Moldova, şi anume domnul Grigore POLICINSCHI, devenind totodată şi membru al Biroului Congresului Autorităţilor Publice Locale şi Regionale. Candidatura dumnealui la înaltul post a fost propusă în special de reprezentanţiiRomâniei, Federaţiei Ruse, Turciei şi Germaniei.

Pentru prima dată reprezentantul Moldovei va reprezenta ţara noastră la un asemenea nivel de conducere al acestui forum important, ce reprezintă interesele autorităţilor locale şi regionale din ţările membre ale Consiliului Europei. Această încredere este o responsabilitate enormă dar şi un eveniment important pentru promovarea procesului de descentralizare administrativă din Republica Moldova. Este o apreciere a măsurilor ce se întreprind la nivelul Congresului Autorităţilor Locale din Moldova, o aprofundare a autonomiei şi democraţiei locale din Moldova cît şi o întărire a autorităţilor locale şi regionale din ţara noastră.

Astfel, dumnealui încă o dată a demonstrat întregii ţări Republica Moldova, locuitorilor şi susţinătorilor din raionul Dubăsari, şi desigur tuturor statelor membre al Consiliului Europei că este o personalitate cunoscută şi stimată, cu capacităţi oratorice deosebite, abilităţi diplomatice şi respectiv un profesionist în domeniul administraţiei publice locale.

Desigur îl felicităm cu noua funcţie deţinută în cadrul Congresului Autorităţilor Publice Locale şi Regionale  pe lîngă Consiliul Europei, dorindu-i succes în promovarea şi în continuare a procesului de descentralizare administrativă din Republica Moldova.

Serviciul relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Grigore POLICINSCHI – noul vicepreşedinte al Camerei Regiunilor din cadrul CPLRE - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta