Harta site-ului
Ajutor
Granturi de la Fundaţia Est Europeană din Moldova
Granturi de la Fundaţia Est Europeană din Moldova

Misiunea Fundaţiei Est-Europeane este abilitarea cetăţenilor Republicii Moldova cu capacităţi şi mijloace pentru asigurarea dezvoltării durabile, prin programe de educaţie şi asistenţă tehnică care promovează democraţia, buna guvernare şi prosperitatea economică.

În activitatea sa programatică şi instituţională, Fundaţia Est-Europeană este ghidată de următoarele principii: 

• Fundaţia va fi receptiva la nevoile si provocarile din societatea si economia din Moldova.
• Fundaţia va favoriza schimbări in comunităţi prin cele mai bune practici de dezvoltare durabila si va face eforturi de a actiona in interesul cetatenilor din Moldova.
• Fundaţia consideră că reprezentanţii comunităţii şi alte părţi interesate trebuie sa fie respectaţi in calitate de parteneri si colegi in atingerea misiunii sale.
• Fundaţia va promova si facilita cooperarea dintre societatea civila, guvern si sectorul privat în cadrul comunităţilor cu scopul de a asigura durabilitatea eforturilor comune de dezvoltare.
• Fundaţia va măsura succesul programelor prin evaluarea impactului evident pe care il au acestea si schimbarea semnificativă pe care o va aduce in viaţa cetăţenilor.
• Fundaţia va respecta si va sustine diversitatea in rândurile angajaţilor, partenerilor şi în cadrul comunităţilor în care activează fără discriminare, indiferent de rasa, etnie, sex, orientare sexuala, religie, vârstă, dezabilitate sau afiliere politică.
• Fundaţia va practica o buna gestiune a fondurilor si proiectelor pentru care vom fi responsabili.

În realizarea obiectivelor sale Fundaţia Est-Europeană va respecta principiile de egalitate şi nediscriminare.


Eurasia Foundation (EF) este o organizaţie privată, non-profit susţinută de către Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) şi alţi donatori privaţi şi publici. Din 1992 Fundaţia Europeană a investit peste 400 de milioane de dolari SUA prin cele peste 8400 de granturi şi programe operaţionale în Afganistan, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Kazahstan, Kirghizstan, Moldova, rusia, Tajikistan, Turkmenistan, Ucraina şi Uzbekistan.


Cum să solicităm un grant?

Pentru a-şi realiza scopurile de finanţare rapidă şi flexibilă a programelor acceptabile, Fundaţia Est-Europeană încurajează solicitanţii de granturi să depună cereri de finanţare în orice moment. Cu excepţia competiţiilor de granturi, nu există termene-limită pentru depunerea cererilor.

Fundaţia încurajează solicitanţii să depună iniţial o scrisoare de solicitare de 2-3 pagini ce va descrie obiectivele programului, astfel încât echipa Fundaţiei să poată determina dacă proiectul corespunde priorităţilor curente. După examinarea cererii, echipa Fundaţiei va veni cu sugestii cum să procedaţi în continuare.

Cererile pot fi depuse în orice limbă. Cele depuse în altă limbă decât engleza, româna sau rusa trebuie să fie însoţite de o traducere în engleză, româna sau rusă. Cererile pot fi expediate prin poştă, fax, e-mail sau aduse în persoană la Fundaţia Est-Europeană. Versiunile electronice pot fi trimise la info@eef.mdAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 Echipa Fundaţiei Est-Europene va răspunde scrisorilor de solicitare fie încurajând solicitantul să depună o cerere de finanţare, fie informându-l că programul propus nu corespunde priorităţilor curente ale Fundaţiei sau nu ţin de misiunea Fundaţiei.

După examinarea preliminară a cererii, echipa Fundaţiei Est-Europeană va anunţa solicitantul referitor la decizie sau va solicita informaţie suplimentară despre proiect. Solicitarea informaţiei suplimentare nu înseamnă că Fundaţia va sprijini sau nu programul. Aceasta pur şi simplu relevă că pentru finalizarea examinării iniţiale e nevoie de informaţie suplimentară. Perioada de examinare a cererii va depinde de calitatea cererii originale şi de promptitudinea cu care solicitanţii vor răspunde solicitărilor privind informaţia suplimentară.

Scrisorile de intenţie sunt examinate timp de aproximativ 2-3 săptămâni. Cererile complete sunt revăzute timp de aproximativ 8-10 săptămâni. Aceste perioade sunt aproximative. Examinarea poate dura mai mult sau mai puţin timp, în funcţie de cerere.

Aici puteţi descărca Formularul de aplicare şi Modelul de buget.Informaţie de contact:

East Europe Foundation (Moldova)
98, 31 August 1989 str., 3rd floor
2004 Chisinau, Republic of Moldova
T: 373-22-23-53-43; 54-81-02
F: 373-22-54-23-38
E: info@eef.md
www.eef.md
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualizaLasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Granturi de la Fundaţia Est Europeană din Moldova - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta