Harta site-ului
Ajutor
Grădiniţa creşă ,,Scufiţa Roşie” şi-a deschis larg uşile
Grădiniţa creşă ,,Scufiţa Roşie” şi-a deschis larg uşile

Orice părinte are prioritar ca, odată cu începerea frecventării instituţiei preşcolare, de către copilul său, acesta să dea dovadă de rezultate frumoase. Acest prilej, de a aprecia singuri atât munca cadrului didactic cât şi succesul copilului său, l-au avut părinţii a căror copii frecventează grădiniţa de copii din s. Doroţcaia ,,Scufiţa Roşie”, director dna Lora Dicusar, în cadrul ,,Zilei uşilor deschise” organizate la data de 29 martie curent. Pe lângă aceasta la grădiniţă au fost desfăşurate şi alte activităţi, cu implicarea părinţilor, unde le-a fost pus la dispoziţie vizionarea unui filmuleţ despre regulile de securitate a copiilor.
Tot în această zi, elevii absolvenţi ai treptei primare, în frunte cu diriginta dna Aliona Berzan, au reprezentat, pe lângă părinţi, bunici, educatori, publicul susţinător al distracţiei muzicale ,,Ploiţa de Stele”. Partea concertistică cuprinsă de cântece şi dansuri ce au elogiat chipul mamei, bunicei, primăverii, animăluţelor şi florilor, moderată de către dna Aliona Ivanov, conducător muzical, a fost adusă spre audienţă de 12 copii atât din grupa pregătitoare cât şi din grupa mare. La final copiii au primit câte o cărţulie de colorat şi diplome de onoare din partea administraţiei grădiniţei. Totodată, copiii au avut parte şi de o surpriză pregătită de către părinţi, primind în dar câte o jucărie. Talentele copiilor au fost apreciate atât de directorul grădiniţei, metodista instituţiei date, cât şi de către oaspeţii prezenţi. Această mică festivitate este rodul muncii educatorilor, ,,căci copiii întruchipează în sine capacităţile educatorilor iar după cum se spune ,,Pomul se cunoaşte după roade, iar omul după fapte””, a menţionat dna Aliona Berzan, profesoară la liceul teoretic din s. Doroţcaia.
Totodată, copiii din grupa pregătitoare, educatori dna Aliona Ctitor şi Irina Ciudin, care urmează ca la toamnă să meargă în clasa I, au vizitat la data de 28 martie 2017, Liceul teoretic din localitate, pentru a se familiariza cu structura instituţiei date şi desigur locurile unde cunoştinţele căpătate la grădiniţe vor avea continuitate.
Marina LUPAŞCO,
Şef Serviciu informare şi transparenţă

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Grădiniţa creşă ,,Scufiţa Roşie” şi-a deschis larg uşile - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta