Harta site-ului
Ajutor
Gimnaziul Ustia are un nou director
Gimnaziul Ustia are un nou director

La data de 20.04.2023, ora 10:00, în sala mică de ședințe a Consiliului raional Dubăsari, s-a desfăşurat ședința Comisiei de concurs pentru ocuparea funcției de director al gimnaziului Ustia. Conform ordinii de zi, membrii Comisiei au examinat ultimele două etape ale concursului care prevăd evaluarea curriculum vitae şi interviul.
Potrivit Regulamentului cu privire la organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcției de director și director adjunct în instituțiile de învățământ general, aprobat prin ordinul Ministerului Educației al Republicii Moldova nr. 163 din 23.03.2015, la evaluarea curriculum vitae, s-au contrapus datele din curriculum vitae, inclusiv documentele confirmative, la criteriile de evaluare inserate în fişa de evaluare.
După finalizarea evaluării curriculum vitae, a urmat interviul care a început cu prezentarea proiectului planului de dezvoltare a instituţiei pentru 5 ani, continuând ulterior cu adresarea întrebărilor din partea membrilor Comisiei pe marginea celor relatate.
Astfel, în urma parcurgerii celor 4 etape ale concursului prevăzute de Regulament, învingător al concursului pentru ocuparea funcției de director al gimnaziului Ustia, a fost declarat dl Lungu Nicolae, cu punctajul final de 10 puncte.
Direcţia învăţământ general Dubăsari, adresează sincere felicitări dlui Lungu Nicolae, dorindu-i energie şi inspiraţie pentru a realiza lucruri cât mai frumoase în domeniul de activitate.
Anastasia TERENTIEV,
specialist principal, Direcţia învăţământ general Dubăsari
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Gimnaziul Ustia are un nou director - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta