Harta site-ului
Ajutor
Gimnaziul Oxentea va fi condus în continuare de către dl Andrei LEUNTI
Gimnaziul Oxentea va fi condus în continuare de către dl Andrei LEUNTI

Gimnaziul Oxentea are pentru următorii 5 ani de activitate un conducător, care a parcurs toate etapele necesare prevăzute de lege pentru a putea fi desemnat în calitate de director.
Astfel, la data de 02 noiembrie 2018, întru desfășurarea etapei finale a concursului de ocupare a funcției de director al gimnaziului Oxentea, Comisia de concurs s-a convocat în ședință de lucru, având pe ordinea de zi evaluarea curriculum vitae, interviul - prezentarea Planului de dezvoltare a instituției pentru 5 ani și anunțarea rezultatelor.
La funcția de director al gimnaziului Oxentea, a fost admis dosarul dlui Andrei Leunti, locuitor al s. Oxentea.
Conform Regulamentului, evaluarea curriculumului vitae se realizează prin contrapunerea datelor din curriculum vitae, inclusiv a documentelor confirmative, la criteriile specificate în anexa 3 a Regulamentului cu privire la organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcției de director și director - adjunct în instituțiile de învățământ general, aprobat prin Ordinul Ministerului Educației al Republicii Moldova nr.163 din 23.03.2015.
 În conformitate cu acest Regulament și în rezultatul evaluării dosarului, Comisia de concurs A DECIS de a declara învingător al concursului pentru ocuparea funcției de director al gimnaziului Oxentea, dl Leunti Andrei.
Domnul director este absolvent al UPS ”Ion Creangă”, facultatea de istorie și pedagogie, deține studii de masterat cu obținerea licenței de Magistru în management educațional, iar din anul 2001până în prezent  este director al gimnaziului Oxentea.
 

Alexandra VATAV,
Specialist principal în probleme resurse umane
 
 
 
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Gimnaziul Oxentea va fi condus în continuare de către dl Andrei LEUNTI - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta