Harta site-ului
Ajutor
Ghidarea în carieră a tinerilor din raionul Dubăsari
Ghidarea în carieră a tinerilor din raionul Dubăsari

În perioada 03 -12 octombrie, Secția ocuparea forței de muncă Dubăsari în parteneriat cu IP Incubatorul de Afaceri Dubăsari, au organizat trei seminare informative cu genericul: „Accesul tinerilor la informare și dezvoltare profesională” cu implicarea tinerilor din clasele a IX-a din instituțiile de învățământ, Gimnaziul Pîrîta, Liceul teoretic “Ion Creangă”, Liceul Teoretic Doroțcaia.
Scopul seminarului a fost informarea tinerilor cu privire la serviciilor prestate de Incubatorul de Afaceri Dubăsari și Subdiviziunea teritorială pentru ocupare forței de muncă Dubăsari.
Elevii au fost informați cu perspectivele ce le oferă IP Incubatorul de Afaceri în domeniul antreprenoriatului, prin oferirea consultațiilor precum inițierea unei afaceri, posibilitatea de a beneficia de spații unde să-și desfășoare activitatea de antreprenoriat, au fost aduse exemple despre rezidenții actuali ai Incubatorului de Afaceri. Tot aici, participanților le-au fost aduse la cunoștință serviciile oferite de SOFM Dubăsari, precum posibilitatea de a beneficia de cursuri de formare profesională pe bază de voucher, susținerea la angajarea în câmpul muncii prin cursuri de  instruire la locul de muncă în cadrul unității, stagiul profesional.
Seminarele au fost încheiate cu susținerea unor discuții interactive, participanții fiind cointeresați de informațiile expuse.
 
Tatiana IAȘCIUC, șef secție, SOFM Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Ghidarea în carieră a tinerilor din raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta