Harta site-ului
Ajutor
Ghenadie Rus un tânăr ambițios și cu caracter
Ghenadie Rus un tânăr ambițios și cu caracter

Tot mai mulți tineri din raionul Dubăsari, aleg să rămână acasă, să muncească aici, pentru a fi alături de familie și prieteni. Rus Ghenadie, originar din satul Coșnița raionul Dubăsari, născut la 4 decembrie 1993, este un tânăr ambițios, care cu suportul și susținerea familiei și-a deschis propria afacere.
La început a încercat să se extindă în mai multe ramuri, dar în urma mai multor discuții cu prietenii și familia, i-a fost sugerată ideea de a deschide un magazin Zoo, care foarte repede s-a încolțit în minte și a spus „de ce nu”.
În anul 2016 au demarat lucrările de construcție a sediului, iar din 2017 magazinul și-a deschis ușile pentru consumatori.  După doi ani de activitate, Ghenadie a hotărât să-și extindă afacerea deschizând magazine în orașele Chișinău și Criuleni. Orice afacere se începe de la caracter spune el,  mulți prieteni s-au dat la o parte când le-a cerut ajutorul, iar prietenii adevărați au rămas să se bucure de succesul și realizările lui și până în prezent.
De asemenea, tânărul Ghenadie Rus a ținut să menționeze și să mulțumească pentru susținerea și ajutorul acordat Președintelui raionului Dubăsari dlui Grigore Policinschi și primarului comunei Coșnița dlui Alexei Gafeli.
O altă atracție a tânărului o constituie și creșterea iepurilor de rasă. În gospodăria personală, acesta și-a creat o mini fermă de iepuri, care numără circa 300 de capete.
Sportul este un domeniu special pentru Ghenadie, care pe parcursul a 4 ani de zile a practicat kickboxingul, obținând locuri de frunte la diferite campionate. La moment, proba dată de sport a devenit un hobby.
La final, tânărul ne-a afirmat că are planuri mărețe pentru viitor, iar nouă nu ne rămâne decât să-i urăm succes în realizarea acestora.
Irina NACUL, Centrul raional de tineret

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Ghenadie Rus un tânăr ambițios și cu caracter - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta