Harta site-ului
Ajutor
”Găsește-ți o slujbă pe care s-o iubești și nu va trebui să muncești nici o zi în toată viața ta” Jim Fox
”Găsește-ți o slujbă pe care s-o iubești și nu va trebui să muncești nici o zi în toată viața ta” Jim Fox

Factorul munca, care contribuie la crearea, utilizarea si dezvoltarea celorlalți, se asigură prin intermediul pieţei muncii, aceasta ocupînd un rol central în sistemul economico-social.

Conform  bazei de date a Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dubăsari,  pînă la data de 21.09.2015 au fost înregistrate 455 locuri de muncă vacante, dintre care 160 locuri depistate  pe parculsul  trimestrului III al anului 2015.

Pentru persoanele cu nivel de instruire superior şi mediu de specialitate sunt disponibile 17  locuri de muncă vacante, astfel sunt solicitaţi specialiști în domeniile psihologie -3, asistență socială-4, contabilitate-5, jurist-2, stilist dizainer-1, veterinar -1.

Pentru persoanele cu nivel de instruire secundar profesional, mediu general și pentru muncitorii necalificați, Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dubăsari oferă în jur de 25  locuri de muncă vacante înregistrate la momentul de față: electrician -1, muncitori auxiliari -15, tăietor de păduri-10 , ansamblator de mobilă- 2, cusător-1, barman-1, vînzător-1.

Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Dubăsari colaborează cu agenții economici din raion cu scopul identificării locurilor vacante, organizînd pe parcursul anului diferite măsuri active precum seminare, Tîrguri ale Locurilor de Muncă, traininguri care au menirea de a informa, instrui şi pregăti categoriile de șomeri.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, se pot  adresa la Agenția  Teritorială pentru Ocuparea Forței de Muncă Dubăsari sau pot accesa Portalul pieţei muncii: www.angajat.md, unde sunt postate locurile vacante oferite în fiecare raion, pe profesii.

Ecaterina Cojușnean,

specialist AOFM Dubăsari

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

”Găsește-ți o slujbă pe care s-o iubești și nu va trebui să muncești nici o zi în toată viața ta” Jim Fox - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta