Harta site-ului
Ajutor
GALA TALENTELOR NISTRENE
GALA TALENTELOR NISTRENE

Pe data de 28 decembrie curent, în incinta COOCT „Prietenia” s-a desfăşurat „Gala talentelor” din raionul Dubăsari. Peste 208 de elevi din 15 instituţii de învăţămînt din raion s-au întîlnit la „Gala talentelor”, prima ediţie. Copiii dotaţi cu performanţe în diferite domenii de activitate au fost menţionate de către conducerea raionului, cu medalii şi diplome de grad şi cadouri cu ajunul anului nou.
Cei mai activi, ageri şi dotaţi elevi ai instituţiilor de învăţămînt şi ai instituţiilor de învăţămînt artistic din raion, care au înregistrat performanţe în diferite domenii de activitate s-au întîlnit la Gala Talentelor, unde încă o dată au avut posibilitatea să-şi manifeste talentele. Fiecare instituţie a venit cu numere artistice. „Iarna ne-o, ne-o cam lăsat pe noi fără friguri, fără nimic şi îi cam bine, îi călduţ, concertăm şi noi”, spune Veaceslav, corepetitor la Şcoala de arte Coşniţa. „O bucurie că ne-o invitat la această sărbătoare şi vreau să mulţumesc la toţi pentru că ne susţin”, ne mai spune Simion Ţurcan, sportiv s. Pîrîta.
Gala talentelor are scopul de a promova şi valorifica potenţialul creator al tinerii generaţii. Elevii cu cele mai bune reuşite la învăţătură sunt susţinuţi lunar cu o bursă de o sută şi respectiv 50 de lei. La eveniment talentele raionului Dubăsari au primit medalii, diplome şi cadouri. „Aceste talente vor fi promovate, elevii vor fi motivaţi în special pentru a avea rezultate înalte şi performanţe frumoase la învăţătură, la frecvenţă şi la toate realizările care şi le doresc”, susţine Aurelia Ursul, director l. t. Cocieri.
Evenimentul este la prima ediţie şi este organizat de către Direcţia Generală Învăţămînt, Tineret şi Sport Dubăsari în comun cu Consiliul raional.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

GALA TALENTELOR NISTRENE - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta