Harta site-ului
Ajutor
Fundaţia Est-Europeană anunţă concurs pentru implementarea Programului "Fondul pentru Tineri"
Fundaţia Est-Europeană anunţă concurs pentru implementarea Programului "Fondul pentru Tineri"

Fundația Est-Europeană în cooperare cu Ministerul Tineretului și Sportului anunţă Concurs pentru selectarea partenerilor locali pentru implementarea Programului “Fondul pentru Tineri”

Context:
Fundația Est Europeană Moldova (FEE) în cooperare cu Ministerul Tineretului și Sportului, cu suportul financiar al Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA, realizează Programul „Fondul pentru Tineri” în perioada 2013 - 2016.

Programul ”Fondul pentru Tineri” are la bază conceptul „Youth Bank” care a fost elaborat de către Fundația Comunitară pentru Irlanda de Nord pentru a încuraja participarea tinerilor în viața socială și economică a comunităților lor. „Fondul pentru Tineri” este un Program care vine să încurajeze participarea tinerilor la luarea deciziilor și mobilizarea resurselor pentru necesitățile comunităților locale.

Prin acest anunț FEE dorește să selecteze 3 organizații neguvernamentale din raioanele ţării, care vor contribui la realizarea Programului în comunitățile pe care le reprezintă.

Condiţiile de participare la concurs sunt specificate Ghidul aplicantului Formular de aplicareFormularul bugetului Ghidul Participantului.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 15 iunie 2014, ora 18:00.

Dosarele (Formularul de aplicare şi Bugetul) se vor depune într-un plic sigilat, cu menţiunea „Program Fondul pentru Tineri”, prin poştă sau prin depunere personală, la adresa: Fundația Est-Europeană, str. 31 August 98, et. 3, MD 2004 Chişinău, Republica Moldova sau prin e-mail la următoarea adresă: concurs@eef.md cu linia de subiect Concurs Fondul pentru Tineri Moldova.Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Cererile de informații privind acest concurs vor fi acceptate în scris la aceeași adresă electronică până la 15 iunie 2014.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Fundaţia Est-Europeană anunţă concurs pentru implementarea Programului "Fondul pentru Tineri" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta