Harta site-ului
Ajutor
Fundația Est-Europeană anunță lansarea Programului de susținere a antreprenoriatului social în Moldova
Fundația Est-Europeană anunță lansarea Programului de susținere a antreprenoriatului social în Moldova

Scopul programului de granturi Programul are drept scop susținerea organizațiilor societății civile care doresc să dezvolte afaceri sociale în Republica Moldova. Prin aceste granturi va fi susținută demararea și dezvoltarea afacerilor sociale care vor aduce beneficii directe grupurilor socialmente defavorizate (persoane cu necesități speciale, femei din spațiul rural, tineri șomeri, minorități etnice, oamenii eliberați din instituțiile de detenție etc.) sau vor soluționa anumite probleme sociale.

Înaintarea propunerilor:
Solicitanții vor depune un dosar de aplicare care va conține următoarele documente: 1. Formularul de aplicare standard al Fundației Est-Europene; 2. Anexa cu descrierea planului de afaceri; 3. Bugetul total solicitat în baza formularului standardizat de buget al Fundației Est-Europene ; 4. Scrisoare de susținere din partea administrației publice locale (dacă este cazul) cu indicarea suportului concret pe care administrația îl va oferi; 5. În cazul când există surse terțe de co-finanțare a proiectului depus, se va anexa și o scrisoare de confirmare din partea respectivului finanțator.

Accesînd următorul link puteţi afla mai multe despre Termenii de Referință, Formularul de aplicare, Anexa cu descrierea planului de afaceri și Modelul de buget.  http://www.eef.md/

Fundaţia Est-Europeană îşi rezervă dreptul de a refuza acordarea de fonduri în cazul în care calitatea propunerilor depuse nu va corespunde criteriilor menţionate mai sus şi cerinţelor de selectare ale Fundaţiei sau în cazul în care nu va avea resurse financiare suficiente.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Fundația Est-Europeană anunță lansarea Programului de susținere a antreprenoriatului social în Moldova - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta