Harta site-ului
Ajutor
Funcţionarii fiscali marchează 23 ani de la instituirea Serviciului Fiscal de Stat
Funcţionarii fiscali marchează 23 ani de la instituirea Serviciului Fiscal de Stat

Astăzi, 1 iulie 2013 se împlinesc 23 ani de la instituirea Serviciului Fiscal de Stat. Cu acest prilej preşedintele raionului Dubăsari Grigore POLICINSCHI adresează un mesaj de felicitare pentru toţi angajaţii ce activează în organele Serviciului Fiscal de Stat.
"Stimaţi lucrători ai Serviciului Fiscal, cu prilejul zilei profesionale adresez cele mai sincere felicitări şi urări de bine tuturor celor ce activează în organele Serviciului Fiscal de Stat. Menţionez şi apreciez aportul adus de fiecare angajat la completarea bugetului de stat. În pofida situației economice dificile, din ultima perioadă, inspectorii fiscali, fac tot posibilul întru asigurarea încasărilor și o bună administrare a impozitelor. Am certitudinea că şi pe viitor, stimaţi lucrători ai Serviciului fiscal, veţi aplica cunoştintele, demonstrînd multă responsabilitate pentru formarea unui echilibru financiar în societate şi veţi avea destulă energie şi talent în depăşirea oricărui obstacol apărut în cale, deoarece menirea Serviciului Fiscal şi sensul muncii zi de zi este de a crea un mediu propice dezvoltării economice şi sociale, prin promovarea continuă a conformării benevole a contribuabililor, prin îmbunătăţirea spiritului de civism fiscal.
În numele Consiliului raional Dubăsari, îmi exprim recunoştinţa pentru disponibilitatea permanentă de conlucrare şi aportul Dumneavoastră la creşterea economică durabilă întru binele populaţiei raionului, dorindu-Vă realizări remarcabile în plan profesional, sănătate, prosperitate şi bucurii în familiile Dumneavoastră.”


Serviciul relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Funcţionarii fiscali marchează 23 ani de la instituirea Serviciului Fiscal de Stat - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta