Harta site-ului
Ajutor
Fructe deshidratate - afacere care va lua naștere în raionul Dubăsari!
Fructe deshidratate - afacere care va lua naștere în raionul Dubăsari!

Astăzi 29 martie, Președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV a primit în vizită pe doamna Galina SANDU, administratorul Incubatorului de Afaceri din raionul Dubăsari și un nou viitor rezident al incubatorului „ANVOL BIZ” SRL. Întreprinderea data, al cărei administrator este dna Anastasia AGAFONOV, își desfășoară activitatea în domeniul deshidratării fructelor uscate, producerii fructelor uscate și vânzarea acestora pe piața Republicii Moldova sub marca „ADA Manufacture”.
„La început m-am ocupat cu deshidratarea fructelor în condiții casnice doar pentru copii mei, apoi am început a produce comenzi pentru prieteni, rude, familii și tot așa, dar în ultima perioadă de timp ne-am extis tot mai mult pe piața din Chișinău la diferite expoziții și târguri de produse autohtone”, a relatat Anastasia. „La moment sunt în căutarea unui spațiu pentru a lărgi procesul de producere, dat fiind faptul că cererile sunt tot mai mari și multă lume este cointeresată în produsele noastre”. Dna Lilia CAZAC, șef Direcție economie, buget și finanțe, prezentă în cadrul întrunirii s-a expus asupra disponibilității de a susține afacerea data cu tot cadrul logistic necesar din partea Direcției economie și a subliniat că pentru această afacere materie primă este destulă în raionul Dubăsari.
Președintele raionului dl Grigore FILIPOV a salutat intenția noului potențial rezident al IP IARD de a desfășura o afacere în raionul Dubăsari. „Fructele uscate se bucură de o popularitate crescută în rândul consumatorilor preocupați de proprietățile nutritive ale alimentelor și de beneficiile lor pentru sănătate. Bogate în vitamine, fibre, potasiu şi alţi nutrienţi esenţiali, ele îşi păstrează proprietăţile benefice. Mă bucur că desfășurați o asemenea activitate și vă doresc mult success în lărgirea spectrului şi producerea unei noi și diversificate game de fructe uscate”, a menționat dumnealui. 


 
Tatiana GHERB,
Specialist principal


 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Fructe deshidratate - afacere care va lua naștere în raionul Dubăsari! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta