Harta site-ului
Ajutor
Fracţiunea PCRM s-a convocat pentru a examina proiectele de decizie
Fracţiunea PCRM s-a convocat pentru a examina proiectele de decizie

Ieri după-amiază, în cadrul şedinţei de lucru al fracţiunii PCRM, consilierii raionali au pus în dezbatere proiectele de decizie, ce urmează a fi aprobate la Comisiile de specialitate şi ulterior, la şedinţa Consiliului raional, ce se va desfăşura pe 14 decembrie, cu începere de la orele 11:00. Consilierii au examinat îndeosebi proiectele, ce reprezintă o importanţă majoră pentru activitatea Consiliului raional, şi anume, proiectele ce vizează aprobarea bugetului pentru anul 2013 şi finanţarea instituţiilor de învăţămînt primar şi secundar general din  raion.
Cei 11 consilieri raionali  prezenţi din cei 17 aleşi, au înaintat mai multe propuneri, printre acestea a fost şi includerea în ordinea de zi a unor noi proiecte de decizie, şi anume - cu privire la informarea despre rezultatele auditului şi instituirea unui Centru de plasament temporar al copilului.
Întrunirea a fost prezidată de preşedintele fracţiunii comuniştilor dl V. BĂTRÎNCEA, preşedintele comisiei de specialitate pentru problemele de buget. În cadrul şedinţei au participat: preşedintele raionului Dubăsari dl Gr. POLICINSCHI, raportorii proiectelor de decizie şi alţi şefi de secţii şi direcţii din subordinea Consiliului raional.  
Pe parcursul zilelor de 13 şi 14 decembrie, Comisiile de specialitate se vor convoca în şedinţe de lucru pentru a examina proiectele de decizie.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Fracţiunea PCRM s-a convocat pentru a examina proiectele de decizie - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta