Harta site-ului
Ajutor
Fotbaliştii din Găgăuzia şi Dubăsari au jucat un meci la Coşniţa
Fotbaliştii din Găgăuzia şi Dubăsari au jucat un meci la Coşniţa

La data de 26 septembrie anul current, pe stadionul din comuna Coşniţa a avut loc semifinala din cadrul Turneului republican de fotbal „Cupa Guvernului” ediţia a VIII-a, unde au participat echipa de fotbal din gimnaziul Oxentea, Dubăsari şi echipa de fotbal din Găgăuzia. Pentru ai susţine şi a le ura succes tinerilor fotbalişti, la acest eveniment a participat şi preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore Policinschi.

Preşedintele raionului a salutat echipele, le-a urat succes tinerilor iubitori de fotbal şi a susţinut ideea să învingă cei mai buni. Plini de emoţii dar şi de dorinţa de a obţine victorie, tinerii jucători au demonstrat timp de cîteva ore că ambele echipe sînt cele mai bune şi pot deveni biruitoare, întru cît s-au menţinut cu scorul de 2:2.

Dl Policinschi a menţionat că a fost un joc corect, cinstit şi fiecare echipă trebuie să se pregătească foarte bine pentru aceste jocuri sportive, antrenarea zilnică pentru ca la următorul meci de finală să avem parte de rezultate mult mai frumoase.


L
ilia Stratenco, redactor

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Fotbaliştii din Găgăuzia şi Dubăsari au jucat un meci la Coşniţa - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta