Harta site-ului
Ajutor
FORUMUL NAȚIONAL AL PĂRINȚILOR ediția a II-a
FORUMUL NAȚIONAL AL PĂRINȚILOR ediția a II-a

 Sîmbătă, 5 aprilie 2014, în incinta Cinematografului Gaudeamus s-a desfășurat ”Forumul Național al Părinților ” ediția a II-a, organizat de  Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei.
 Drept scop, forumul a avut abordarea problemelor-cheie cu care se confruntă familia în republica Moldova, sensibilizarea părinților privind responsabilitatea lor în asigurarea unui trai sigur și decent pentru copii lor, cît și conjugarea eforturilor între stat și familii întru educarea unei generații sănătoase. În cadrul acestei manifestații de către Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei a fost lansată  o campanie națională de informare și susținere a familiilor, pe o perioadă de 5 ani, cu genericul ”Moldova- Familie Puternică”.
Raionul Dubăsari a fost reprezentat de 16 participanți dintre care: asistenți personali, asistenți parentali profesioniști, părinți care cresc și educă copii cu dizabilități severe, părinți care cresc și educă 4 și mai mulți copii, însoțitor din partea Direcției asistență socială a fost Constantinov Elena, șef adjunct. În cadrul acestei reuniuni au fost luate în dezbatere mai multe subiecte ce țin de protecția copiilor și familiei. S-au expus asupra problemelor abordate reprezentanți ai mai multor raioane ale republicii, cît specialiști în domeniu, atît și părinți educatori, părinți adoptivi, asistenți personali etc.
La încheiere participanților le-a fost prezentat un concert de muzică ușoară cu tematica ”Familia, lucru sfînt”
Pe această cale aducem mulțumiri, Președintelui raionului, dlui Grigore Policinschi, pentru acordarea transportului și organizarea deplasării participanților la acest forum.

Șef adjunct DAS
Constantinov Elena

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

FORUMUL NAȚIONAL AL PĂRINȚILOR ediția a II-a - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta