Harta site-ului
Ajutor
Forum-ul Internaţional TÎNĂRUL LIDER AL SEC.XXI VOLUNTARIATUL-DIPLOMAŢIA TINERILOR.
Forum-ul Internaţional TÎNĂRUL LIDER AL SEC.XXI VOLUNTARIATUL-DIPLOMAŢIA TINERILOR.

Sîmbată, pe data de 6 aprilie 2013, Preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore Policinschi în comun cu un grup de tineri din satele Doroţcaia şi Coşniţa au fost invitaţi la FORUM-UL INTERNAŢIONAL AL SEC XXI, care s-a desfăşurat pentru a treilea an consecutiv la Chişinău. Această  întrunire a reunit voluntari, lideri ai organizaţiilor de tineret, activişti civici, politicieni, reprezentanţi ai mediului academic, atît din Republica Moldova cît şi din alte ţări. Obiectivele de bază ale acestui eveniment au fost:
  •   Consolidarea dialogului între tineri şi autorităţile statului.
  •  Institutul unui parteneriat durabil.
  •  Schimbul de experienţă.
  •  Identificarea problemelor actuale.
  •   Încurajarea tinerilor cu iniţiatvă.
Discursul rostit de către dl Grigore Policinschi a fost : Conceptul şi rolul  politicilor de tineret în R. Moldova. Mesajul său adresat către public a dezvoltat ideea că nu doar prin vorbe goale se abordează problema tinerilor. Este nevoie de muncă asiduă ce  ar cuprinde fapte reale posibile  să  schimbe situaţia actuală a tinerilor în una mai pozitivă.  Ca un bun exemplu, Preşedinteleraionului a pus accent pe realizările frumoase  ale tinerilor din raionul Dubăsari, care au reuşit să se afirme la contribuirea şi consolidarea unui raion liber şi prosper. Dumnealui susţine ideea că tînăra generaţie are puterea de a se implica în procesul asigurării unei bunăstări a ţării noastre întrucît ei sunt prezentul şi viitorul. 
Unul din scopurile primordiale ale GUVERNULUI TINERILOR din Republica Moldova este promovarea voluntariatului, atît la nivel local cît şi la nivel internaţional. VOLUNTARIATUL-DIPLOMAŢIA TINERILOR  nu este doar un generic, ci mai degrabă pare a fi o prioritate a unui stat democratic, a unui stat care-şi pregăteşte viitorul.
                                                           

                                               Centrul multifuncţional pentru copii şi tineret

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Forum-ul Internaţional TÎNĂRUL LIDER AL SEC.XXI VOLUNTARIATUL-DIPLOMAŢIA TINERILOR. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta