Harta site-ului
Ajutor
Forul oamenilor de afaceri moldo-leton, Chisinău, 20 februarie 2013
Forul oamenilor de afaceri moldo-leton, Chisinău, 20 februarie 2013

Organizatia de Atragere a Investitiilor si Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) aduce la cunostinta companiilor moldovenesti despre desfasurarea Forului oamenilor de afaceri moldo-leton la 20 februarie 2013, Chisinau, Palatul Republicii, organizat cu ocazia vizitei Domnului Valdis Dombrovskis, Prim-ministru al Republicii Letonia.

La For se asteapta participarea de circa 20 companii din Letonia din diferite domenii. Lista preliminara a companiilor date cu domeniile de activitate si interesele de afaceri se anexeaza.

In contextul dat, in cadrul Forului vor fi organizate intrevederi de afaceri bilaterale moldo-letone. Cei cointeresati de participare urmeaza sa completeze in limba rusa sau engleza profilul de participare anexat (la toate compartimente solicitate) cu mentiunea informatiei succinte despre activitatea de afaceri a intreprinderii si denumirea companiei/ilor din Letonia cu care ar dori sa discute in cadrul Forului.

Profilurile urmeaza a fi transmise la urmatoarele adrese electronice: irina.bezyazychnaya@miepo.md si olga.vrajmas@miepo.md (detalii la tel.: (0 22) 21-40-66, 24-36-83). Tinind cont de specificul evenimentului, data limita de prezentare a profilului completat este 11 februarie 2013.

Agenda evenimentului va fi prezentata companiilor prin e-mail dupa receptionarea profilului completat(participarea este cu titlu gratuit si se asigura in baza formei de inregistrare prezentate).

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Forul oamenilor de afaceri moldo-leton, Chisinău, 20 februarie 2013 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta