Harta site-ului
Ajutor
FINANŢARE NERAMBURSABILĂ LA PROGRAMUL PILOT „PARE 1+1”
FINANŢARE NERAMBURSABILĂ LA PROGRAMUL PILOT „PARE 1+1”

15 Februarie - 15 Martie: ODIMM COLECTEAZĂ CERERI DE FINANŢARE NERAMBURSABILĂ LA PROGRAMUL PILOT „PARE 1+1”.

Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM anunţă lansarea procedurii de colectare a cererilor de finanţare nerambursabilă în cadrul Componentei III „Finanţarea afacerilor/Regula 1+1”.

Începând cu 15 februarie curent, lucrătorii migranţi şi rudele de gradul întâi ai acestora care s-au înregistrat la Programul-pilot „PARE 1+1” sau care intenţionează să se înscrie, sunt invitaţi la sediul ODIMM pentru a depune dosarul la Componenta III.

Lista documentelor necesare a fi incluse în dosarul solicitantului poate fi găsită pe site-ul http://odimm.md/ro/pare/default.htm.

Totodată, ODIMM atenţionează că întru simplificarea procedurii şi optimizarea costurilor financiare şi de timp, a fost elaborat un model de plan de afaceri, care, poate fi descărcat on-line, completat de mână sau tipărit la calculator şi prezentat la ODIMM.

Perioada de depunere a dosarelor este 15 februarie – 15 martie 2012, ora 8.00 – 15.00.

Pentru detalii, vă rugăm să consultaţi pagina http://odimm.md/ro/pare/default.htm, iar pentru informaţii adiţionale, nu ezitaţi să contactaţi oficiul ODIMM la numerele de telefon (0 22) 22 57 99, (0 22) 22 54 58 sau (0 22) 22 50 79 sau Direcţia pentru Dezvoltare economică, investiţii şi relaţii transfrontaliere din cadrul Consiliului raional Dubăsari la numărul de telefon 0 248 44 746.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

FINANŢARE NERAMBURSABILĂ LA PROGRAMUL PILOT „PARE 1+1” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta