Harta site-ului
Ajutor
Festivitatea dedicată Zilei Oamenilor în Etate în com. Coşniţa
Festivitatea dedicată Zilei Oamenilor în Etate în com. Coşniţa

La 14 octombrie 1990 Asamlarea Generală a ONU a decis instituirea Zilei Internaţională a Persoanelor în Etate. Marcată anual la 1 octombrie. În Republica Moldova această zi este marcată din anul 1992.
An de an în comuna Coşniţa este sărbătorită Ziua oamenilor în Etate, la data de 30.09.2012 această sărbătoare a fost marcată în incinta localului "Retro”.din localitate.
Primarul localităţii dl. Alexandru Leşan de comun acord cu Preşedintele Asociaţiei de muncă şi război din r-nl Dubăsari dna Elena Moţpan, preşedintele Asociaţiei de muncă şi război din localitate dl Anatol Tvicenco, asistentul social comunitar dna Tatiana Gaitur si dna Svetlana Chiriţa au organizat o masă de sărbătoare cu jocuri distractive, cu recitalutri de poezii şi cintece interpretate de mica interpreta Ilin Nicoleta şi de oaspeţii prezenţi la manifestaţie.
Cu această ocazie au venit cu cele mai frumoase cuvinte de felicitare Preşedintele raionului dl Grigore Policinschi, Preşedintele Asociaţiei de muncă şi război din r-nl Dubăsari dna Elena Moţpan, preşedintele Asociaţiei de muncă şi război din localitate dl Anatol Tvicenco rostindu-le cu plecăciune că admiră energia, luciditatea, înţelepciunea, blîndeţea, demnitatea şi bărbia dumnealor, chemîn-dui la viaţă activă şi la numărarea cu onoare a toamnelor adunate, urături de multă sănătate, fericire, belşug şi prosperare.
Expunem sincere mulţumiri primarului localităţii dl. Alexandru Leşan, dnei Elena Moţpan şi a întregului colectiv care ni-au onorat cu prezenţa la frumoasa noastră manifestaţie dedicată oamenilor în etate.

Asistent social comunitar 
Gaitur Tatiana

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Festivitatea dedicată Zilei Oamenilor în Etate în com. Coşniţa - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta