Harta site-ului
Ajutor
FENOMENUL MIGRAŢIEI ŞI SERVICIILE DISPONIBILE PENTRU FEMEILE ŞI BĂRBAȚI MIGRANŢI
FENOMENUL MIGRAŢIEI ŞI SERVICIILE DISPONIBILE PENTRU FEMEILE ŞI BĂRBAȚI MIGRANŢI

    În perioada 15-19 decembrie 2014, la nivel local, se vor organiza activităţi de informare şi sensibilizare a populației cu privire la fenomenul Migraţiei şi serviciile disponibile pentru femeile şi bărbați migranţi, prin intermediul Birourilor Comune de Informaţii şi Servicii. In acest sens, se vor  organiza  următoarele tipuri de activităţi:

   - Ziua ușilor deschise a BCIS, care va avea loc  în ziua de lucru a BCIS (la oficiul Biroului) şi/sau prin intermediul echipelor mobile organizate în localităţile cu cel mai mare număr migranţi sau care sînt cele mai îndepărtate de centrul raional. Un model de scenariu îl puteți găsi atașat. 

  - Distribuirea materialelor informative la oficiile BCIS; pe străzile principale ale localităţilor (prin intermediul voluntarilor); la oficiile de bază ale diferitor  prestatori de servicii (AOFM, CTAS, Direcțiile Asistenţă Sociala si Protecție a Familiei, Secțiile Economie, Biroul de Evidenţă şi Documentare a Populaţiei, Oficiul Stare Civilă, Centrul Medicilor de Familie, etc.); cu suportul Direcţiei Invăţămînt să fie distribuite absolvenților claselor a 9 - 12; 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

FENOMENUL MIGRAŢIEI ŞI SERVICIILE DISPONIBILE PENTRU FEMEILE ŞI BĂRBAȚI MIGRANŢI - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta