Harta site-ului
Ajutor
Femei în afaceri !!!
Femei în afaceri !!!

Programul – pilot „Femei în Afaceri” a fost aprobat prin Hotărâre de Guvern în septembrie 2016. Acesta își propune să ofere suport financiar și non-financiar femeilor care planifică să lanseze sau să extindă afaceri și companiilor în creștere, fondate și gestionate de femei. Programul prevede acordarea suportului consultativ, didactic și financiar la 400 de femei.
Programul va acorda suportul pentru femeile antreprenoare la 3 etape diferite de dezvoltare a afacerii:
1)   Doritoare de a-și lansa o afacere;
2)   Întreprinderi nou create și administrate de către femei;
3)   Companii în creștere, fondate și gestionate de femei.
 
Componenta I prevede instruire și îndrumarea a 300 de viitoare antreprenoare pentru lansarea propriei afaceri pe teritoriul Republicii Moldova în următoarele 12 luni de la aplicare la Program. 
Componenta II este destinată întreprinderilor înregistrate mai puțin de 2 ani, create și gestionate de către femei. Participantele la această componentă vor beneficia de granturi pentru dezvoltarea afacerii. Pentru această componentă vor fi selectate  100 de femei-antreprenoare. 
Componenta III va oferi suport pentru companiile în creștere - investiții de scară largă pentru extinderea pieței de desfacere și promovarea exporturilor, cu suport consultativ direcționat spre maximizarea impactului investițiilor. Etapa este destinată companiilor active pe piață mai mult de 2 ani, care sunt create și gestionate de femei și planifică creșterea cifrei de afaceri și/sau numărului angajaților în următoarele 18 luni, prin extinderea pieței de desfacere, export și inovare.

Pentru mai multe detalii accesaţi http://odimm.md/femeiinafaceri

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Femei în afaceri !!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta