Harta site-ului
Ajutor
Felicitări pentru lucrătorii din cultură
Felicitări pentru lucrătorii din cultură

Angajaţii ramurii culturii din raionul Dubăsari au marcat astăzi ziua profesională a lucrătorului din domeniul culturii. La eveniment a participat în calitate de oaspete de onoare preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI, care a felicitat colectivul cu acest plăcut prilej.
Dintotdeauna receptivi şi atenţi la ceea ce se întâmplă în societate, lucrătorii din cultură, în pofida condiţiilor în care activează, promovează acest domeniu fiindcă „Cultura” este cea care duce faima ţării noastre în lume şi în faţa viitoarelor generaţii. O lume întreagă recunoaşte faptul, că un popor fără cultură nu are viitor, fapt pentru care, fiecare lucrător al casei de cultură, bibliotecii, teatrului, muzeului, şcolii de arte depune o muncă imensă întru menţinerea verticalităţii noastre spirituale.
În omagiul său către veteranii culturii, preşedintele raionului a adus sincere mulţumiri pentru susţinere şi implicare în promovarea culturii autohtone moldoveneşti, menţinerea obiceiurilor şi tradiţiilor populare în localităţile noastre, dezvoltarea artei inclusiv a îndemnat generaţia tînără să păstreze adevăratele valori ale neamului, dorindu-le sănătate, voinţă, perseverenţă în activitatea de zi cu zi, profesionalism, bunăstare familiilor, inteligenţă şi succese remarcabile în munca profesată.

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Felicitări pentru lucrătorii din cultură - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta