Harta site-ului
Ajutor
Felicitări pentru locuitorii satului Coșnița cu ziua Hramului!
Felicitări pentru locuitorii satului Coșnița cu ziua Hramului!

Astăzi 8 noiembrie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe stil vechi pe Sfântul Marele Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, din Tesalonic și reprezintă, conform superstițiilor pastorale, începutul iernii.Tot astăzi, locuitorii satului Coșnița sărbătoresc Ziua Satului sau Hramul satului.
Hramul satului din moşi strămoşi este o sărbătoare tradiţională deosebită. E ziua, când în casa moldoveanului primenită şi pregătită cu acest prilej se adună prietenii, rudele şi toţi cei dragi pentru a se bucura împreună de cele realizate, de sănătate şi bunăstare. 
Cu acest prilej, stimați locuitori ai satului Coșnița,  permiteți-mi să vă aduc cele mai sincere și cordiale felicitări cu această zi însemnată, să vă urez noroc și sănătate, bunăstare și belșug. Anul acesta nu se vor desfășura petreceri și acțiuni cultural artistice, dar la sigur că în fiecare casă gospodărească se va deschide o sticlă bună de vin și un prilej de a reuni membrii familiei şi rudele, de a împărtăşi amintiri dragi dar şi emoţii de bucurie.
Vă doresc ca această sărbătoare să vă poarte de grijă, să vă aducă lumină, căldură şi pace, să vă îndrumeze doar la fapte bune întru prosperarea localităţii şi a pamântului drag. În casele Dumneavoastră să domnească mereu voia bună, hărnicia și ospitalitatea!
Felicitări și pentru toți ce care poartă numele Dumitru și Dumitra! Să aveți multă sănătate, încredere, momente pline de fericire, împliniri în viață, pace sufletească și să vă ocrotească sfinții îngeri!
Fie ca această sărbătoare religioasă să ne facă pe toți mai buni, mai curaţi, mai iertatori şi mai atenţi cu cei din preajmă, iar Sfântul Marele Mucenic Dmitrie să vă vegheze neamul, satul şi familiile şi să vă binecuvânteze în activităţile de zi cu zi.
 
Cu respect,
Președintele raionului Dubăsari
Grigore FILIPOV

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
ofuwdus
2020-12-27 06:09:21
Msr37v zdhvtrzvisrn, [url=http://wbfhmsyedmpi.com/]wbfhmsyedmpi[/url], [link=http://cmghosbicreo.com/]cmghosbicreo[/link], http://rjjjrcxtnnxk.com/
johnansog
2020-12-28 06:53:17
pcXiUC http://pills2sale.com/vjUe79ndRq341pIo
dobsonz
2020-12-28 17:50:33
OkZwel http://pills2sale.com/vjUe79ndRq341pIo
ltvligkc
2021-01-20 11:03:48
736hPi rvrvoydtqqlf, [url=http://sjsemrkebvmh.com/]sjsemrkebvmh[/url], [link=http://tdmpvwofwpqg.com/]tdmpvwofwpqg[/link], http://nwgevijycopl.com/
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Felicitări pentru locuitorii satului Coșnița cu ziua Hramului! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta