Harta site-ului
Ajutor
Felicitări pentru doamna Valentina CATEREV, Cetățean de Onoare al raionului Dubăsari, care astăzi aniversează frumosul jubileu de 70 de ani!
Felicitări pentru doamna Valentina CATEREV, Cetățean de Onoare al raionului Dubăsari, care astăzi aniversează frumosul jubileu de 70 de ani!

Multstimată dna Valentina CATEREV!

Cu ocazia frumoasei aniversări ce înscrie 70 de ani de la naștere, Vă adresez cordiale urări de bine, însoțite de profunde sentimente de respect și admirație față de calitățile deosebite pe care le demonstrați: principialitate, corectitudine, onestitate, verticalitate, bunăvoință, mărinimie, tact. Remarc cu admirație rezultatele muncii Dumneavoastră perseverente care s-au materializat în plăsmuirea numeroșilor specialiști de succes în domeniul promovării limbilor moderne și clasice.Vă mulțumesc pentru muncă, devotament și abnegație, recunoștință pentru faptul că ați reușit să promovați politicile raionului în calitate de consilier raional. De asemenea Titlul Onorific de Cetățean de Onoare al Raionului Dubăsari, numeroasele Distincții de Stat conferite dumneavoastră, ține în mod deosebit de implicarea Dumneavoastră în activitatea publică a raionului nostru!
La acest mic popas pe care îl faceți la un hotar între decenii Vă doresc drum lung cu sănătate și optimism, ani fericiți înainte, prosperitate, pace în suflet şi în casă!
 
Respect și adimrație,
La Mulți Ani!
 
Cu stimă,
Grigore FILIPOV
Președintele raionului Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Felicitări pentru doamna Valentina CATEREV, Cetățean de Onoare al raionului Dubăsari, care astăzi aniversează frumosul jubileu de 70 de ani! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta