Harta site-ului
Ajutor
Felicitări dragi elevi, pedagogi, părinţi !!!
Felicitări dragi elevi, pedagogi, părinţi !!!

Dragi pedagogi, stimaţi elevi, absolvenţi!
   Ultimile zile ale florarului e gata să ne ofere  prilejul, de bun augur, de a mai savura cu nesaţ, pentru ultima dată în această primăvară, din plăcerile sărbătorilor de primăvară. Calendarul cunoştinţelor lucide îşi încheie şirul evenimentelor înscrise în anul de studii 2012-2013. Fiecare dintre D-stră aţi înscris acest an în şirul evenimentelor  deosebite prin ceva remarcabil, de neuitat.
  Vă doresc ca acest semn al amintirilor luminoase să vă vegheze soarta pentru a spori aşteptările succeselor multdorite.
   Absolvenţilor gimnaziului, liceului li se deschid itinerare, nebănuite încă, dar viaţa tînărului în creştere întrece orişice limite şi atinge, cu voia sorţii, înălţimi mari.
    Se începe vacanţa mare, vacanţa multaşteptată, vacanţa ce vă promite multe clipe demult visate. Să aveţi norocul de a consuma timpul doar în favoarea lucrurilor  măreţe.
    Absolvenţilor gimnaziului, liceului le doresc inspiraţie, creativitate, ingeniozitate, succese mari la examenele finale.
   Capriciile aşteptărilor şi a inteligenţei să meargă pe urmele succesului urmat de note maximale la examene. Rămîn în temeiul speranţei, că în memoria voastră amprentele clipelor de neuitat se vor încrusta în şcoala dragă.
  Vîrsta de aur a luminii veghetoare de interes să fie recunoştinţa  zilnică  pentru a fi demni de părinţii voştri spirituali, care v-au adus pînă aici. 

Braducean Larisa,
Şef DÎTS Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Felicitări dragi elevi, pedagogi, părinţi !!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta