Harta site-ului
Ajutor
Felicitări cu prilejul Zilei Salvatorului
Felicitări cu prilejul Zilei Salvatorului

Ziua salvatorului sărbătorită pe 5 aprilie este una deosebită pentru Serviciul salvatori şi pompieri, pentru că ea semnifică un adevărat triumf al demnităţii şi al simţului responsabilităţii. Cu această ocazie, felicit toţi colaboratorii Serviciului salvatori şi pompieri Dubăsari, dorindu-le curaj, vitejie, devotament, să poarte în continuare în inimi succesul demnităţii, iar în gînduri simţul responsabilităţii.
Dumneavoastră - salvatorii, sînteţi cei ce onoraţi de-a lungul timpului, uneori cu preţul sacrificiului suprem, misiunea de apărare a vieţii şi bunurilor împotriva efectelor distrugătoare ale incendiilor, inundaţiilor, catastrofelor şi altor calamităţi. Interveniţi la o gamă variată de evenimente, de la stingerea incendiilor şi prim-ajutor în accidente rutiere sau tehnologice, precum şi alte acţiuni de protecţie civilă, la inundaţii, avarii ori alte catastrofe naturale.

Este fără îndoială, şi datoria cetăţenilor şi autorităţilor administraţiei publice locale de a se implica permanent, alături de salvatori, în asigurarea securităţii propriilor comunităţi. Orice viaţă scoasă din primejdie, orice bun salvat, este un succes şi o misiune îndeplinită.
Fie ca munca şi devotamentul realizat în acest domeniu să vă servească şi în continuare drept călăuză în faţa sarcinilor trasate faţă de această instituţie şi cetăţeni.


Cu respect,
Preşedintele raionului Dubăsari

Grigore POLICINSCHI

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Felicitări cu prilejul Zilei Salvatorului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta