Harta site-ului
Ajutor
Familiile nevoiaşe pot solicita ajutor pentru perioada rece a anului
Familiile nevoiaşe pot solicita ajutor pentru perioada rece a anului

      Familiile social-vulnerabile din raionul Dubăsari pot depune cereri la asistenţii sociali din comunitate pentru a solicita ajutor social şi ajutor pentru perioada rece a anului 2014-2015. Începînd cu 1 octombrie 2014 cuantumul ajutorului social constitue 720 lei. Totodată Vă informăm că  din lista obiectelor durabile s-a exclus televizorul color, frigiderul și mașina de spălat cu program manual.
Familiile cu un venit global mediu mai mic de 1152 lei, pensionarii, invalizii, șomerii, cei care îngrijesc un copil mai mic de 3 ani ori un membru al familiei cu grad de dizabilitate, precum și familiile defavorizate beneficiare de ajutor social pot solicita ajutor pentru perioada rece. Pentru a beneficia de acest ajutor este necesar ca membrii adulţi ai familiei să depună o cerere la asistentul social din primăria localităţii sale. În baza  datelor declarate de familie în cerere, Direcţia asistenţă socială, decide ulterior asupra dreptului familiei de a beneficia de acest ajutor.
Pentru luna noiembrie curent, 447 familii  din localitățile raionului Dubăsari vor beneficia cîte 250 lei, ajutor pentru perioada rece a anului.     Suma totală constituind 111750 lei și de ajutor social vor beneficia 238 familii în sumă de 175544 lei.

Zinaida STASEV, șef Secție prestații sociale,

Direcția asistență socială

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Familiile nevoiaşe pot solicita ajutor pentru perioada rece a anului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta