Harta site-ului
Ajutor
Făceți-vă vocea auzită, activați, implicați-vă și nu uitați că schimbarea începe de la fiecare din noi!
Făceți-vă vocea auzită, activați, implicați-vă și nu uitați că schimbarea începe de la fiecare din noi!

Consiliul Național al Elevilor (CNE), de pe lângă Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, este o structură formată din 38 de elevi din toată țara.
În cadrul Consiliului Național al Elevilor, raionul Dubăsari este reprezentat de eleva clasei a XI-a Cîrnaț Maria, din Liceul Teoretic Holercani.
CNE este o structură reprezentativă și consultativă a elevilor, ce are rolul de a identifica și soluționa problemele, împreună cu profesorii și conducerea școlii, autoritățile publice locale, raionale și Ministerul. Membrii CNE se întrunesc în fiecare vacanță școlară.
În cadrul atelierelor discutăm cu experți de la Minister, analizăm problemele cu care se confruntă elevii și totodată propunem soluții. Scopul nostru, al CNE, este de a face vocea elevilor auzită prin implicarea lor în procesul decizional. Este o experiență unică, cunoști oameni frumoși și activi din toată țara, obții foarte multe informații și cunoștințe, și totodată răspunsuri la unele din întrebările tale.
La finele fiecărui an de învăţământ, CNE recrutează noi membri pentru următorul an de studii, de aceea nu ezitaţi, aplicaţi şi fiţi vocea colegilor voştri, totodată urmăriţi pagina de facebook ”Consiliul Național al Elevilor”, unde puteți vedea toate activitățile și succesele membrilor pe parcursul anilor, dar și mai multe oportunități pentru voi.
Vin cu un îndemn către toți elevii, nu vă fie frică să vorbiți, să vă exprimați, să vă expuneți gândurile și părerile. Noi suntem cei care putem contribui cu o schimbare bună în învățământ și nu doar.
Făceți-vă vocea auzită, activați, implicați-vă și nu uitați că schimbarea începe de la fiecare din noi!
Maria CÎRNAȚ,
Elevă cl. XI-a, L.T. Horelcani

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Făceți-vă vocea auzită, activați, implicați-vă și nu uitați că schimbarea începe de la fiecare din noi! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta