Harta site-ului
Ajutor
Fabrica de conserve din c. Coşniţa şi-a reanimat activitatea
Fabrica de conserve din c. Coşniţa şi-a reanimat activitatea

După  o perioadă îndelungată de stagnare, ca rezultat a insolvabilităţii, Fabrica de conserve din c. Coşniţa a reînceput activitatea. Începînd cu data de 22.07.2013 fabrica a pus în acţiune linia de prelucrare a fructelor pentru producerea sucului concentrat  din mere. Pînă la data de 29.08.2013 au fost prelucrate 4553 tone de mere şi sau produs peste 650 tone de suc concentrat care va fi exportat în Germania.
 Fabrica şi-a reînceput  activitatea datorită iniţiativei întreprinderii „Monsterax” SRL care a devenit proprietarul întreprinderii după tratativele şi înţelegerile avute cu administraţia SA „MoldovaAgroindbanc”. Conform informaţiei parvenite de la conducerea întreprinderii „Monsterax”SRL pentru anul curent fabrica va lucra la producerea sucului concentrat din mere, iar pe viitor, începînd cu anul 2014 gama de produse conservate se va diversifica, şi astfel îşi vor reanima activitatea şi alte linii tehnologice a fabricii, ce va permite reîncadrarea în muncă a unui număr mai mare de muncitori.
 Aducem la cunoştinţa producătorilor de fructe din raion şi republică, că Fabrica la moment procură mere pentru producerea sucului concentrat, de la persoanele fizice cu preţul de 1 leu per kg  şi de la agenţii economici - cu 1,20 lei ( inclusiv TVA) per kg.


                                             V. Popescu, Direcţia agricultură şi cadastru

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Fabrica de conserve din c. Coşniţa şi-a reanimat activitatea - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta