Harta site-ului
Ajutor
Expiră cel de-al doilea termen de achitare a impozitelor pe bunurile imobiliare şi funciar!
Expiră cel de-al doilea termen de achitare a impozitelor pe bunurile imobiliare şi funciar!

Inspectoratul Fiscal de Stat pe raionul Dubăsari reaminteşte tuturor contribuabililor - subiecţi ai impunerii cu impozitele funciare şi pe bunurile imobiliare, care nu şi-au onorat pe deplin obligaţiile ce ţin de achitarea acestor impozite, despre faptul că 15 octombrie este ultima zi în care aceştia pot achita cea de-a doua parte din suma impozitului calculat pentru anul 2013.
În acest sens atenţionăm contribuabilii asupra faptului că nerespectarea termenelor de achitare determină aplicarea penalităţii  care constituie pentru anul curent 0,03% din suma impozitului care urmează a fi achitat, calculată pentru fiecare zi de întîrziere.
În cazul apariţiei întrebărilor sau unor neclarităţi privind calculul, modul de achitare şi alte aspecte ce ţin de impozitele pe bunurile imobiliare şi funciar, contribuabilii se pot adresa la IFS Dubăsari şi la serviciile de colectare a impozitelor şi taxelor locale din cadrul primăriilor în raza de administrare a cărora se află obiectele impunerii.
Totodată, pentru a primi consultaţii, contribuabilii pot apela gratuit şi specialiştii Secţiei de asistenţă a contribuabililor din cadrul IFPS, la numărul de telefon: 0-8000-1525.

Direcţia administrare fiscală

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Expiră cel de-al doilea termen de achitare a impozitelor pe bunurile imobiliare şi funciar! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta