Harta site-ului
Ajutor
Evaluarea rezultatelor elevilor la educaţia tehnologică
Evaluarea rezultatelor elevilor la educaţia tehnologică

       La data de 15 aprilie 2016 în incinta Liceului Teoretic Holercani s-a organizat seminarul teoretico-practic cu participarea profesorilor de educaţie tehnologică. Seminarul a demarat cu tema: „Evaluarea continuă a rezultatelor elevilor în cadrul orelor de educaţie tehnologică”. La seminar au fost prezenţi 15 profesori de educaţie tehnologică din 15 instituţii de învăţămînt preuniversitar.           
      Conform agendei seminarului, domnul Andreev Nicolae a prezentat o oră publică cu tema: „Destinaţia mecanismelor belomanivel şi de distribuţie a gazelor”. În cadrul predării profesorul a folosit diverse metode, procedee şi tehnici didactice: explicaţia, demonstraţia, lucrul cu planşele, conversaţia, completarea tabelului, în care elevii au făcut cunoştinţă cu mecanismele belomanivel şi de distribuţie a gazelor.
     Următoarea etapă din agendă a constituit-o analiza orei predate, în cadrul analizei s-a discutat despre metode de evaluare în cadrul orelor de educaţie tehnologică.
     După analiza orei predate profesoara de educaţie tehnologică din Liceul Teoretic Doroţcaia, doamna Sajin Nelea, a prezentat în programul Power Point atelierul de lucru cu tema: „Forme - metode - procedee de evaluare în cadrul orelor de educaţie tehnologică”.
      Aduc sincere mulţumiri atît profesorului de educaţie tehnologică domnul Andreev Nicolae, pentru prezentarea orei publice, cît şi profesoarei de educaţie tehnologică din Liceul Teoretic Doroţcaia, doamna Sajin Nelea, pentru prezentarea atelierului de lucru. În acelaşi context,  aduc sincere mulţumiri administraţiei Liceului Teoretic Holercani şi întregului colectiv de profesori pentru buna organizare şi desfăşurare a seminarului.
 
 
  

Dumitru BOLGARI,
metodist,
Direcţia Învăţămînt General 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Evaluarea rezultatelor elevilor la educaţia tehnologică - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta