Harta site-ului
Ajutor
Evaluarea capacităţilor de bugetare pe programe
Evaluarea capacităţilor de bugetare pe programe

În perioada decembrie 2015 – februarie 2016, de către Ministerul Finanţelor, a fost realizat un amplu exerciţiu de evaluare a capacităţilor de bugetare pe programe, menit să aprecieze starea curentă a capacităţilor de implimentare a bugetării pe programe în cadrul APL, progresul realizat, precum şi să identifice necesităţile de dezvoltare pe viitor. Evaluarea respectivă a fost efectuată cu suportul Proiectului SlovakAid pentru dezvoltarea capacităţilor de bugetare pe programe în Moldova, implimentat în parteneriat cu Ministerul Finanţelor al Republicii Slovacia şi Centru Regional PNUD pentru Europa şi CSI.  
În acest context, la 20 iunie curent,  Ministerul Finanţelor a organizat un atelier de lucru, în cadrul căruia au fost prezentate concluziile Raportului de evaluare a capacităţilor de bugetare pe programe, precum şi recomandările privind domeniile de asistenţă ulterioară pentru dezvoltarea capacităţilor de bugetare pe programe.
La discuţii asupra Raportului sus-menţionat au participat specialiştii secţiei bugetare din cadrul Direcţiei economie, buget şi finanţe.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Evaluarea capacităţilor de bugetare pe programe - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta