Harta site-ului
Ajutor
Evaluarea asistată la calculator
Evaluarea asistată la calculator

La data de 13 martie 2018, s-a desfăşurat,  în  incinta L.T. „Mihai Eminescu” Dubăsari, seminarul teoretico – practic cu tema „Evaluarea asistată la calculator”.  La seminar au fost prezenţi 13 profesori de informatică din raion.
Seminarul a început cu partea practică care a fost prezentată de către profesoara Catan Veronica în clasa a IX-a cu tema „Operatorii ciclici”. Dna Catan are o atitudine responsabilă, impune respectul şi este în parteneriat real cu elevii.
În cadrul lecţiei obiectivele au fost formulate clar, s-au stabilit diferite metode pentru realizarea lor cum ar fi evaluarea frontală, întrebări fulger, lucrul în echipă, situaţie problemă, lucrul cu calculatorul şi activitatea individuală. Toţi profesorii de informatică au apreciat lecţia cu calificativul „Foarte bine”.
La partea teoretică a fost organizat un atelier de lucru cu tema „Totalurile olimpiadei raionale la informatică”. Fiecare profesor  a primit câte un set de materiale. Cadrele didactice de informatică au propus recomandări cu privire la alcătuirea testelor pentru olimpiada raională la disciplina Informatică.   
Aducem sincere mulţumiri dnei Ursul Aurelia, director L.T. „Mihai Eminescu” Dubăsari, dnei Ivanov Angela, director interimar, dnei Ivanov Galina director adjunct pentru instuire şi întregului colectiv de profesori, de asemenea doamnei Catan Veronica pentru implicarea activă şi prezentarea orei publice.
 
        Valentina ANDRIEȘ, specialist principal în problemele învăţămîntului preuniversitar 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Evaluarea asistată la calculator - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta