Harta site-ului
Ajutor
Evaluarea activităţii didactice: precizări conceptuale și instrumentale
Evaluarea activităţii didactice: precizări conceptuale și instrumentale

La data de 25 martie 2016 în incinta Liceului Teoretic “Ştefan cel Mare şi Sfînt” Grigoriopol s-a organizat seminarul cu tema: “Evaluarea activităţii didactice: precizări conceptuale şi instrumentale” cu directorii adjuncţi pentru instruire.
“Ideile sunt doar nişte cuvinte. Pentru a le aduce la viaţă este nevoie de acţiune şi de perseverenţă” (Robin Sharma). Seminarul a început cu prezentarea destinului, viziunea şi misiunea Liceului de către  directorul adjunct pentru instruire, doamna Ctitor Valentina şi directorul pentru educaţie, doamna Jitariuc Svetlana. Trainingul a fost dirijat de către doamna Ctitor Valentina, este o doamnă responsabilă care se implică permanent în tot ce este frumos, posedă o acurateţe ştiinţifică în domeniul pedagogic.
Fiecare grup a primit cîte un mottou care a fost comentat. S-a activat în grup asupra următoarelor sarcini: “Care sunt documentele ce ţin de evaluarea activităţii didactice? Care sunt acţiunile controlului? etc.”  După fiecare sarcină doamna Ctitor Valentina venea cu o completare şi argumentare.
La partea practică s-au prezentat 8 ore publice, unde toate au fost apreciate cu calificativul “Foarte bine”. Lecţiile au fost creative, captivante, înzestrate cu materiale didactice. Elevii s-au încadrat cu uşurinţă  în procesul educaţional.
Aduc mulţumiri profesorilor  Coica Natalia, Zingan Olga, Gaz Ana, Bulgări Ana, Postolachi Ana, Sclifos Tatiana, Andriiuc Mariana şi Gogoi-Benga Viorica pentru prezentarea orelor publice.
La finele seminarului s-a prezentat o activitate extracurriculară cu tema “În grădina cu flori multe”, dirijată de către directorul adjunct pentru educaţie, doamna Jitariuc Svetlana. La activitate s-au prezentat recital, folclor, dans şi teatru. Elevii şi-au prezentat munca, emoţiile prin cîntec, fiind dornici să-şi facă părinţii şi profesorii mîndri de ei. Fiecare participant, conştientizînd cît de frumoasă şi nevinovată este copilăria. Fericiţi sunt copiii acestui liceu care au noroc de o educaţie de calitate. Activitatea extracurriculară a fost apreciată cu calificativul „Foarte bine”.
Aduc sincere mulţumiri directorului L.T. „Ştefan cel Mare şi Sfînt” Grigoriopol, doamnei Cercavschi Eleonora, directorului pentru instruire, doamnei Ctitor Valentina, directorului pentru educaţie, doamnei Jitariuc Svetlana şi întregului colectiv pentru implicarea în organizarea seminarului.
Valentina ANDRIEŞ,
specialist principal în învăţămîntul preuniversitar.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Evaluarea activităţii didactice: precizări conceptuale și instrumentale - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta