Harta site-ului
Ajutor
Elevii şcolilor de arte din raion la concursul republican ,,Tinere talente"
Elevii şcolilor de arte din raion la concursul republican ,,Tinere talente"

Luna aprilie – este o perioadă plină de evenimente și activități, printre acestea a fost și concursul republican „Tinere talente” cu participarea elevilor din școlile de arte și cele de muzică din întreaga republică, care s-a desfășurat la data de 13 aprilie curent, în incinta Colegiului de muzică "Ștefan Neaga", or.Cnișinău. Elevii şi-au demonstrat capacităţile şi abilităţile la următoarele compartimente: muzică, dans popular, arte plastice și teatru. După rezultatele înalte  obținute în cadrul concursurilor  raionale “Muzica vivat ornat” și “O țară integră noi toți ne dorim”, elevii au fost selectați pentru a reprezenta raionul Dubăsari. La concursul republican s-au prezentat 15 elevi la compartimentele muzică și artă plastică. Anul acesta elevii din raionul Dubăsari au evoluat cu un mare succes. În urma acestuia s-au obținut 4 diplome de gradul I, II și 4 mențiuni, ceea ce vorbește despre creșterea nivelului de pregătire comparativ cu anii precedenți. Cîștigătorii sunt:
Moghildea Valeria - locul I, școala de arte Coșnița.
Cojuhari Radu – locul II, școala de arte Coșnița.
Grimaliuc Mihai – locul II, școala de arte Doroțcaia.
Buzilă Andrian – locul II.școala de arte Coșnița.
Mențiuni: Nacu Pavel, Memei Loredana, Sîciov Anastasia - școala de arte Coșnița, Ivanov Adriana - școala de arte Doroțcaia.
Felicitări pentru acești elevi și pentru profesori care au muncit și i-au pregătit pe deplin pentru a obține aceste rezultate. Din partea Directorilor școlilor de arte, profesorilor, părinților aducem mulțumiri conducerii raionului și Consiliului raional Dubăsari pentru susținerea permanentă întru promovarea tinerilor din localități.

Șef Direcție cultură și turism, Valentina Semionov 

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Elevii şcolilor de arte din raion la concursul republican ,,Tinere talente" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta