Harta site-ului
Ajutor
Elevii Şcolilor de Arte – apreciaţi pentru rezultate
Elevii Şcolilor de Arte – apreciaţi pentru rezultate

Pasiunea pentru artă, muzică, dragostea pentru pictură şi dans le oferă copiilor ce-şi petrec timpul printre instrumente muzicale, peniţe şi culori, posibilitatea de a se bucura de bursa preşedintelui. 
Cei mai buni elevi ce s-au învrednicit de  bursă sunt cei care au obţinut rezultate remarcabile atît la concursurile raionale cît şi republicane prin care  promovează arta, cultura, tradiţiile şi obiceiurile neamului nostru.
Astfel, la data de 5-6 iunie, anul curent, preşedintele raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi împreună cu dna Semionov Valentina, şef Direcţia cultură şi turism, Pancov Ana, şef CMCT şi Aslanov Victor, specialist  principal Direcţia cultură şi turism au organizat o vizită la şcolile de arte din Doroţcaia, Coşniţa şi Cocieri pentru a le înmîna personal burse celor mai activi elevi.
În urma evaluării dosarelor elevilor, pentru primirea bursei au fost înaintaţi 16 discipoli de la Şcoala de Arte din s. Doroţcaia şi cîte 22 de elevi de la Şcolile de Arte din Coşniţa şi Cocieri. Scopul acestor premii băneşti este acela de  a susţine excelenţa celor care depun străduinţă, muncesc zi de zi pentru a obţine rezultatele remarcabile, oferind şansa punerii în valoare a talentului lor, dar totodată aceasta este o motivaţie pentru ceilalţi ca să devină printre cei mai buni, să tindă la treptele de frunte ale succesului.
Tinerii bursieri susţin că cheia succesului în lumea artei implică din start pasiune, aptitudini şi desigur multă străduinţă, muncă şi perseverenţă.
Dl preşedinte a venit nu doar cu bursele respective, dar şi cu cuvinte frumoase de încurajare, de stimulare ca copiii să prezinte mai mult interes faţă de cultură, artă. În final, dl Grigore Policinschi a mulţumit atît copiilor cît şi profesorilor datorită cărora au fost apreciaţi aceşti bravi elevi, urîndu-le succese mari în continuare şi realizări frumoase şi a menţionat că va depune tot efortul, în pofida că unii nu sunt de acord, să susţină şi în continuare Şcolile de Artă din raion. ,,Findcă avem talente, copii talentaţi, cu care ne mîndrim şi merită a fi promovaţi".

Redacţia ,,Noutăţi Nistrene”

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Elevii Şcolilor de Arte – apreciaţi pentru rezultate - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta