Harta site-ului
Ajutor
Elaborarea strategiei de asigurare cu apă şi canalizare în raionul Dubăsari
Elaborarea strategiei de asigurare cu apă şi canalizare în raionul Dubăsari

Astăzi, 21 martie 2017, Preşedintele raionului dnl Grigore POLICINSCHI, a avut o şedinţa de lucru cu compania de consultare "AVENSA Consulting", care a avut drept obiectiv identificarea paşilor necesari de elaborare a strategiei de asigurare cu apă şi canalizare  pe teritoriul raionului Dubăsari.
La şedinţă au participat Angela CAŞCAVAL şi Olesea Carabinovici, specialişti în domeniul consultării de elaboare, scriere şi managerierea proiectelor europene în Republica Moldova, din cadrul companiei "AVENSA Consulting".
Totodată, la şedinţă au participat şi reprezentanţi ai conducerii raionului, dnl Valerie SANDUL- Vicepreşedintele raionului, dna Lilia CAZAC- Şef Direcţie economie, buget şi finanţe, dna Eudochia NICOLAEV- Şef Direcţia construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului, cît şi alţi specialişti din cadrul consiliului raional Dubăsari, toţi fiind factori importanţi  pentru o îmbunătăţire a mecanismului de pregătire a studiului de referinţă.
Şedinţa a fost deschisă de către dl Grigore POLICINSCHI, Preşedintele raionului Dubăsari, care a mulţumit  celor prezenţi pentru interesul de îmbunătăţire a domeniului de conlucrare şi a făcut referinţă la necesitatea colaborării şi pe viitor a structurii date: “Important este ca structura respectivă să fie funcţionabilă şi ca partenerii de dezvoltare, în baza practicilor pozitive, şă susţină şi pe viitor administraţia publică locală" a menţionat dumnealui.
La rândul său doamna Angela CAŞCAVAL  a relatat că, va fi făcut un training în cadrul unui workshop, unde persoanele care vor participa vor putea identifica obiective pentru formularea acestei strategii. Pe lângă aceasta, se va elabora un plan de dezvoltare care va corespunde cu strategia. În cadrul workschop-ului vor fi invitaţi primarii care şi vor constitui grupul de lucru. Totodată s-a convenit ca strategia să fie pe o perspectivă  de pînă în anul 2025.
La finele întrevederii, de către preşedintele raionului, dnl Grigore POLICINSCHI, a fost subliniat scopul cel mai important a şedinţei:“Îmi doresc ca această colaborare să fie şi transparentă şi mediatizată şi cu rezultate frumoase şi pentru dumneavoastră ca structură şi pentru noi ca unitate administrativă.”
 
Tatiana GHERB,
administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Elaborarea strategiei de asigurare cu apă şi canalizare în raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta