Harta site-ului
Ajutor
Șefii de secții, direcții, reprezentanți ai serviciilor desconcentrate s-au întrunit în ședință ordinară operativă
Șefii de secții, direcții, reprezentanți ai serviciilor desconcentrate s-au întrunit în ședință ordinară operativă

În fiecare zi de luni, șefii de secții, direcții, aparatul președintelui, cât și reprezentanți aiserviciilor desconcentrate în teritoriu, la orele 9.00, se întrunesc în şedinţă ordinară operativă, pentru a pune în discuţie problemele apărute pe parcursul realizării activităţilor, cât şi acţiunile prioritare pentru săptămâna curentă.
Dl Grigore POLICINSCHI, Președintele raionului, a oferit cuvânt fiecărui șef de secției, direcție, reprezentanți ai serviciilor pentru a informa despre problemele apărute în cadrul realizării activităților și soluționarea acestora.
Secţia situaţii excepţionale, dl Sergiu GATMAN, a informat despre faptul că pe parcursul săptămânii curente, în s. Coșnița a avut loc un incendiu la o casă de locuit. De asemenea, PSP Holercani, în comun cu APL de nivelul 1, au instalat detectoare de fum la 7 familii din s. Holercani. Beneficiari sunt persoanele din familii social-vulnerabile și cu mulți copii.
Dl Ruslan ROTARU, șef de sector al Inspectoratul de Poliție, Coșnița, a informat conducerea despre 2 situații produse în teritoriile comunei Coșnița (cu implicarea a 2 tineri cu vârsta de 17 ani, care se aflau în vizorul inspectoratului de poliție de mai mult timp, făcând parte din familii social-vulnerabile) și a s. Doroțcaia, unde la data de 02.03.2018 a avut loc un accident rutier, cu implicarea autobuzului ce transportă elevii Liceului teoretic din Grigoriopol, unde din fericire nimeni nu a avut de suferit.
Dl Sergiu GUVIR, șef Direcție agricultură și cadastru a informat despre faptul că unii agenți economici,  la solicitarea administrației din or. Dubăsari, de a se prezenta pentru perfecționarea documentelor necesare pentru accesul la terenurile de după traseu, nu s-au prezentat. În acest sens, dl Președinte a menționat ca solicitările pe marginea întrebării date să fie emise în scris și  primăriilor.
Pentru programul Președintelui, de către dna Larisa Brăducean, șef Direcție învățământ general, a fost propusă înmânarea bursei și a echipamentului sportiv, fotbaliștilor din s. Oxentea.
Printre examinarea sarcinilor pentru săptămâna curentă au mai fost emise următoarele indicaţii:
  • Să fie perfectate scrisori de mulțumire pentru colectivele ce au evoluat în cadrul festivalului intenrațional de muzică și dans ,,Mărțișor-2018”;
  • Prezentarea informațiilor pentru publicare în buletinul informativ;
  • Secţia transport să verifice dotarea unităţilor de transport pentru perioada rece respectivă;
  • Respectarea realizării programului de activitate și a atribuțiilor de serviciu conștiincios.
Marina LUPAȘCO,
șef Serviciu informare și transparență

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Șefii de secții, direcții, reprezentanți ai serviciilor desconcentrate s-au întrunit în ședință ordinară operativă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta